Labtec LCS 1030 (за РС) - някой има ли мнение

Съобщение
Автор
Stilian

Labtec LCS 1030 (за РС) - някой има ли мнение

#1 Мнение от Stilian »

Пиша тая тема защото ми е интересно дали някой има идея какво съдържат тия колонки. Понеже съм слушал доста колони от всякакви класове, а тези определено ми се струват необикновенни по звучене. Особено като се вземе в предвид предназначението им (за компютър) и цената им 48USD (когато съм ги купувал 1998), а да не говориме за размера - около 25 см (не повече от 2л. обем). Предполагам че ползват някаква конструкция като ТЛ, ама не смея да ги отворя, защото сигурно ще ги повредя - става дума все пак за пластмасови кутии, а новите от същия модел (вече правени от Logitech) са пълни боклуци.

Sylis
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#2 Мнение от Sylis »

Щом става въпрос за пластмасови кутии...сам прецени как може да свирят :mrgreen:

brum

#3 Мнение от brum »

Изображение

За това ли става дума??? 48 USD???

Stilian

#4 Мнение от Stilian »

Именно за това става дума :). Наистина толко струваха докато ги правеше Labtec, след това ги купиха Logitech и цената им падна както и качеството. А по отношение на кутиите - наистина са пластмасови и това ме озадачава. Просто звука определено не отговаря на материалите и размерите. :D освен ако жена ми не е скрила събуфер под леглото. :D :D :D

Sylis
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#5 Мнение от Sylis »

:st Това чудо на чудесата ако е същото като на снимката представена от Brum,ако извади под 120 хц ще си е постижение...За какъв събуфер под леглото говориш въобще... :goodman:

Stilian

#6 Мнение от Stilian »

Хахахаха, слагам го в пликче и ти го нося да го чуеш, само кажи кога и къде :lol:, ти ще му измериш херците :D

cristo

Re: Labtec LCS 1030 (за РС) - някой има ли мнение

#7 Мнение от cristo »

Stilian написа:Предполагам че ползват някаква конструкция като ТЛ
като им гледам формата, може и някоя rear-loaded хорна да се окажат :wink:

Gavril Gavrilov

#8 Мнение от Gavril Gavrilov »

Хорни, ТЛ за компютърни пластмасови колонки?! Успокойте топката.
Тупкането което вадят подобни колонки, в комплект със звука от подскачането им по бюрото НЕ Е бас. Мое мнение.

sa_dimitrov

#9 Мнение от sa_dimitrov »

Имах такива колонки. Не свирят кой-знае какво. Ама пък много трябва да си тъп, за да не видиш дупката на гърба на колоната. Демек за фазоинвертор става въпрос. Какъв ТЛ, какви "хорни", какви глупости, явно Стилиянчо просто е полудял... :roll:

cristo

#10 Мнение от cristo »

sa_dimitrov написа:какви "хорни", какви глупости
МАЙТАП бе приятел, майтап! :D

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”