За или против колоните на ELITE

Съобщение
Автор
gps

#17 Мнение от gps »

Ходих в един сервиз на елит който дори не е централен и видях 14 броя повредени 12 инчови ,10-тина 5-6 инчови и към 20 броя вч всичките са се събрали за 5-6 месеца!Мисля че няма нужда от коментар!

MAX

#18 Мнение от MAX »

Ако не разглеждаме музиката като звук а като система за налягане :) незнам ама и ако неси кой знаи какъв фен аудио маниак препоръчвам ти LUXEON поне кутии те им са качествени а и трафа на по мощните модели е едно хубаво къгло животно което може да се пренавие и да си избииш кинатат само от него :lol:

Rumen Zografov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#19 Мнение от Rumen Zografov »

MAX написа:Ако не разглеждаме музиката като звук а като система за налягане :) незнам ама и ако неси кой знаи какъв фен аудио маниак препоръчвам ти LUXEON поне кутии те им са качествени а и трафа на по мощните модели е едно хубаво къгло животно което може да се пренавие и да си избииш кинатат само от него :lol:
...и това ако не е "чиста далавера"... [smilie=to funny.gif]

Я,мидичка :H
Изображение

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#20 Мнение от Nanko Rusev »

Елите са много хубави. Ако си седнеш на ушите и другите сетива ;)

Един приятел ми обяснява как моите колони и маранца не били добре, защото били еднолентови :roll: ... е не са като неговите 5 (или 4) лентови елит с ресийвър елит , но :lol:

Та за всеки елит има пътници.

СУбективно мисля, че са по-добре от ефтините джамо сони и т.н. (до 300 комплект). Поне на външен вид го докарват ;) :D

Аватар
Ivo_Hristev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#21 Мнение от Ivo_Hristev »

gps написа:Всъщност темата трябва да е "Против или още по-против колоните Елит" :wink:
Аз съм ЗВЕРСКИ против!!!!
:snakeman:

Аватар
Dimitar Atanasov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#22 Мнение от Dimitar Atanasov »

Аз пък харесвам ЕЛИТ, имам един касетофон в колата (от тиа дето са моно, за 20 лева) ... още не са го откраднали :)

Аватар
bobi124
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#23 Мнение от bobi124 »

Елит са големи дървета, в пъти по-зле от благоевградските. Дори и за кръчма не стават. Luxeon са по-добре, но много им горят интегралите.

Заключено

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”