KSS-213
KSS-213
Някой има ли описанието на краката на KSS-213C?
Също така дали са директно взаимозаменяеми KSS-213B и KSS-213C?
Също така дали са директно взаимозаменяеми KSS-213B и KSS-213C?
- Dimitar Chakarov
- трупа сериозен опит
- Обратна връзка:
- gvnikolov
- има известен опит
- Обратна връзка:
kss-213
Слагай смело - еквивалентни са. Разликата май беше само в пластмасовата капачка пазеща лещата. Другото си е еднакво. Предполагам знаеш, че трябва да махнеш антистатичната й защита
.

Благодаря Ви!
Все още си мисля, че не е за смяна, засега събирам информация. RF-a е ужасен, ще търся начини да го 'оправя' (през захранването главно), и оптиката остава чак накрая... Щеше ми се да намеря описание на изводите, но в целия нет - нищо не можах да намеря... Както и да е, хвърлил съм й око - ще трябва да я сменя все някога - не ми изглежда читава... На другия ми плеър е оригинална и на външен вид си личи разликата...
Все още си мисля, че не е за смяна, засега събирам информация. RF-a е ужасен, ще търся начини да го 'оправя' (през захранването главно), и оптиката остава чак накрая... Щеше ми се да намеря описание на изводите, но в целия нет - нищо не можах да намеря... Както и да е, хвърлил съм й око - ще трябва да я сменя все някога - не ми изглежда читава... На другия ми плеър е оригинална и на външен вид си личи разликата...
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Ако RF-а е под 0.9v хич не се занимавай ами засилвай главата към боклука. Освен ако не е зацапана оптиката.Zmej написа:Благодаря Ви!

Много обичат да им се прекъсват кабелите свързващи бубините които местят най горната леща. Виж и това.
Също така проблеми правят и кабелите които са между главата и платката. Прекъсват.
А според мен цялата серия KSS е много куца история, SONY манталитет...

RF-a e към 1.2-1.3V - като ниво е много добре.
Само дето максималното ниво 'пулсира' - скапано захранване - ще се оправи, и сигналът е доста 'мръсен'... Че ще я сменя, ще я сменя, засега ще гледам да докарам що-годе читав сигнал на скапана оптика, пък после ще сложа по-читава. Засега това ми е идеята...
Само дето максималното ниво 'пулсира' - скапано захранване - ще се оправи, и сигналът е доста 'мръсен'... Че ще я сменя, ще я сменя, засега ще гледам да докарам що-годе читав сигнал на скапана оптика, пък после ще сложа по-читава. Засега това ми е идеята...
- velinski
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
На моя плейър е KSS-213B/K-N - оригиналната е добра, но наистина има грозни китайски копия.
Някой има ли идея от къде може да се купи оригинална на сони? В сервизите на сони май бачкат с ментета доколкото знам и е безмислено да купувам от там.
Някой има ли идея от къде може да се купи оригинална на сони? В сервизите на сони май бачкат с ментета доколкото знам и е безмислено да купувам от там.
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Ivo_Hristev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Re: KSS213B , KSS213C
Приятелю, тъй като си все още от скоро ( или поне пишеш от скоро ) във форума, ще те помоля да преразгледаш начина си на изразяване. Последното не е заяждане или лично отношение, просто тук се толерира колегиално и интелигентно общуване.
Поздрави.