интересно - "4алгата е вирус който се лекува с Jazz&quo
- Teodor Gugulanoff
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Производството на комерсиална музика е сериозна и отговорна дейност.
Неслучайно в шоу-бизнеса съществува позицията 'продуцент'.
Дали един необразован фен на Азис е по-лош и доколко от завършилия Харвард сноб слушащ Norah Jones? Уреждайки в същото време продажбата на БТ под масата ... етикетите имат неприятното свойство отдолу да бъдат лепкави ;) ...
Неслучайно в шоу-бизнеса съществува позицията 'продуцент'.
Дали един необразован фен на Азис е по-лош и доколко от завършилия Харвард сноб слушащ Norah Jones? Уреждайки в същото време продажбата на БТ под масата ... етикетите имат неприятното свойство отдолу да бъдат лепкави ;) ...

-
- трупа сериозен опит
- Обратна връзка:
А аз не мога да разбера, как ще лекуваш Бай Ганьо с джаз?
С чист фолклор може, ама с джаз
Да не говорим за това, че има достатъчно джаз ментета. Например, голяма част от т.нар. "Софт джаз". Или другата крайност - накои фрий джазмени които поради душевната си празнота и голяма интелектуална претенция правят неслушаема музика, само защото такава до сега никой не е свирил.
С чист фолклор може, ама с джаз

Да не говорим за това, че има достатъчно джаз ментета. Например, голяма част от т.нар. "Софт джаз". Или другата крайност - накои фрий джазмени които поради душевната си празнота и голяма интелектуална претенция правят неслушаема музика, само защото такава до сега никой не е свирил.
-
- чете и пита
- Обратна връзка:
За Бай Ганьовщината/простотията според мен няма лекmirilaj написа:А аз не мога да разбера, как ще лекуваш Бай Ганьо с джаз?
С чист фолклор може, ама с джаз![]()

-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Няма смисъл от подобни мероприятия според мен,което е много тъжно
Просто си е казано: "Разни хора,разни идеали..." Има си хора,за които единственото нещо,което може да се нарече музика,това е чалгата.За тях това е единствената "смислена" музика,защото само нея умеят да "разбират" и "чувстват"
И не ги интересуват никакви други "музики".От там произтича и умопомрачителната им апатия към апаратурата,на която слушат - каквато музиката,такава и уредбата! Както "ценят" самата музика,точно така "ценят" и това,което я възпроизвежда
Общо взето положението с чалгата никак не е розово,а мърдайки тук-там из провинцията,май няма и шанс за подобрение,като гледам
Циганията и пошлостта рулират тотално.
За голяма част от хората,музиката която не става за маса
,изобщо не е музика - те само тогава слушат просто.Познавам доста,хора ( и слушащи чалга и не),за които това,че аз сядам да слушам музика без да правя абсолютно нищо друго,си е чиста загуба на време 

Просто си е казано: "Разни хора,разни идеали..." Има си хора,за които единственото нещо,което може да се нарече музика,това е чалгата.За тях това е единствената "смислена" музика,защото само нея умеят да "разбират" и "чувстват"

Общо взето положението с чалгата никак не е розово,а мърдайки тук-там из провинцията,май няма и шанс за подобрение,като гледам

За голяма част от хората,музиката която не става за маса

- Daniel Petrov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- velinski
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Re: a
audionote написа:и аз споделям че глас има и то неповторим

STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES