Лепила за лепене на плат върху дърво

Съобщение
Автор
Audiomaster
не знае къде се намира и какво говори
Обратна връзка:

Лепила за лепене на плат върху дърво

#1 Мнение от Audiomaster »

Бихте ли споделили с какви лепила работите,когато облепвате кутии за озв. тела с плат?Категорията контактни са токсични и задушливи,поливинилацетатната група са много бавни,трудно съхнат на студено,а има такива,които са на водна основа,но се държат като контактни.

Rumen Zografov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: Лепила за лепене на плат върху дърво

#2 Мнение от Rumen Zografov »

AUDIOMASTER написа:Бихте ли споделили с какви лепила работите,когато облепвате кутии за озв. тела с плат?Категорията контактни са токсични и задушливи,поливинилацетатната група са много бавни,трудно съхнат на студено,а има такива,които са на водна основа,но се държат като контактни.
...еее,няма угодия!!! :cm

Ползвай поливинилацетатно лепило,не е чак толкова бавно и за твоята цел е най-подходящо според мен :idea:
Изображение

Аватар
Rusin Atanasov
има опит
има опит
Обратна връзка:

#4 Мнение от Rusin Atanasov »

Със С-200 става. С него съм лепил нещо като велтер но по-тънко към кутия от ПДЧ и е много добро макар и малко да трябва да се почака

Yoan Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#5 Мнение от Yoan Petrov »

Ако става въпрос за облицоване с плат, аз ползвам " Хелмевект ", за мен резултатите са задоволителни. Дори го разреждам понякога, но малко.

Аватар
100
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

100

#6 Мнение от 100 »

И аз ползвам лепила от типа на Прома, Хелметекс и др.-те са контактни, но аз работя на открито-на балкона. Иначе са по-удобни, защото като се намажат и двете повърхности, при притискане хваща веднага, а това помага да се опъне добре плата и да се задържи без да се налага да го притискаш след това за дълго. Освен това, бавните поливинилацетатни лепила от сорта на Ц-200 пропиват през някои платове.

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”