Лепила за лепене на плат върху дърво
-
Audiomaster
- не знае къде се намира и какво говори
- Обратна връзка:
Лепила за лепене на плат върху дърво
Бихте ли споделили с какви лепила работите,когато облепвате кутии за озв. тела с плат?Категорията контактни са токсични и задушливи,поливинилацетатната група са много бавни,трудно съхнат на студено,а има такива,които са на водна основа,но се държат като контактни.
-
Rumen Zografov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Re: Лепила за лепене на плат върху дърво
...еее,няма угодия!!!AUDIOMASTER написа:Бихте ли споделили с какви лепила работите,когато облепвате кутии за озв. тела с плат?Категорията контактни са токсични и задушливи,поливинилацетатната група са много бавни,трудно съхнат на студено,а има такива,които са на водна основа,но се държат като контактни.
Ползвай поливинилацетатно лепило,не е чак толкова бавно и за твоята цел е най-подходящо според мен

- Rusin Atanasov
- има опит

- Обратна връзка:
-
Yoan Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- 100
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
100
И аз ползвам лепила от типа на Прома, Хелметекс и др.-те са контактни, но аз работя на открито-на балкона. Иначе са по-удобни, защото като се намажат и двете повърхности, при притискане хваща веднага, а това помага да се опъне добре плата и да се задържи без да се налага да го притискаш след това за дълго. Освен това, бавните поливинилацетатни лепила от сорта на Ц-200 пропиват през някои платове.