Кажете материал, който е най-подходящ за направата на озвучително тяло.
ПП: Ако може дайте малко инфо за това какво представлява този материал МДФ, какво точно означава абревиатурата му и т.н
10х предварително
Грешката ти идва от това, че буквално си превеждаш fiberboard.Тук става въпрос за плоскости от много фини дървесни частици, които се смесва с различни смоли и лепила и след пресоване под високо налягане се получават въпросните плоскости.
На мен ми харесва МДФ, поради високата си плътност е доста издръжлив, а и примерно ако решиш да загладиш страничните ръбове на предния панел мисля че ще стане по-красиво отколкото с ПДЧ, тук вече Dgd трябва да си каже тежката дума...
Последно промяна от poseydon на Съб Мар 04, 2006 11:48 am, променено общо 2 пъти.
poseydon написа:На мен ми харесва МДФ, поради високата си плътност е доста издръжлив, а и примерно ако решиш да загладиш страничните ръбове на предния панел мисля че ще стане по-красиво отколкото с ПДЧ, тук вече ДГД трябва да си каже тежката дума...
Сигурно вече ставам нахален и досаден с незнанието си но какво ще рече ДГД
poseydon написа:На мен ми харесва МДФ, поради високата си плътност е доста издръжлив, а и примерно ако решиш да загладиш страничните ръбове на предния панел мисля че ще стане по-красиво отколкото с ПДЧ, тук вече ДГД трябва да си каже тежката дума...
Сигурно вече ставам нахален и досаден с незнанието си но какво ще рече ДГД
Dgd ще рече човек ,един от модераторите на форума. BTW,един много симпатичен човек