Качествено озвучаване за поло 6н
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Качествено озвучаване за поло 6н
Значи имам Поло 6н . Плеара ми е Pioneer 8100 . Отпред на таблото има място за 10 сантиметрови говорители . Отзад на кората ползвам 6x9 елипси. Сега съм отпред с Sony XS-A1027 и елипси Lanzar Heritage 69.3 . Доволен съм от силата , ама качеството е много зле . Вярно че ланзарите не са в обем и бая думкат ама качество няма . Препоръчайте ми качествени колнки за колата не е нужно да са много силни , за предни нещо от сорта на 10-20 вата като минимум за предните и за елипси 40 вата като минимум . А за бас само не ми е ясно май няма да мога да мина само с елипси и е добре да имам и едно басче в кутия . Не искам силна музика а качествена . Дайте идеи към автоговорителите на визатон ли да се насоча . [/url]
Посетете:
www.aquamania.hit.bg - любителски сайт за акваристика
www.hardware.start.bg - всичко за хардуера на куп
- Tokio
- има известен опит
- Обратна връзка:
Re: Качествено озвучаване за поло 6н
[quote="nightyj"]Значи имам Поло 6н . Плеара ми е Pioneer 8100 . Отпред на таблото има място за 10 сантиметрови говорители . Отзад на кората ползвам 6x9 елипси. Сега съм отпред с Sony XS-A1027 и елипси Lanzar Heritage 69.3 . Доволен съм от силата , ама качеството е много зле . Вярно че ланзарите не са в обем и бая думкат ама качество няма . Препоръчайте ми качествени колнки за колата не е нужно да са много силни , за предни нещо от сорта на 10-20 вата като минимум за предните и за елипси 40 вата като минимум . А за бас само не ми е ясно май няма да мога да мина само с елипси и е добре да имам и едно басче в кутия . Не искам силна музика а качествена . Дайте идеи към автоговорителите на визатон ли да се насоча . [/url][/quote]
Според мен няма как да получиш качествена музика, ако нямаш усилвател и качествени говорители, но може и да греша. Оставям последната дума на специалистите.
Според мен няма как да получиш качествена музика, ако нямаш усилвател и качествени говорители, но може и да греша. Оставям последната дума на специалистите.
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Еми мноо ясно то без амп кво качество . Сега съм на тема колони после ще го мъдря ампа нещо просто от сорта на гейнклон ама явно не мога да си намеря чипове на подходяща цена по 30 лева е бройката и на друго може да се мъча .
Посетете:
- Ivo_Hristev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
С трансфертер както са другите усилатели . Можеш ли да ми дадеш цени за LM3875 не си спомням къде бях питал около 30 лева за брой ми искаха . И да мен насочиш към магазин в София .
Посетете:
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Аз нямам дупки във вратите и нямам намерение да режа . Искам да постигна добро качество , но не да си разпробивам цялата кола . За сега искам да си купя качествени колонки . Моля предлагайте .
Посетете:
- Tokio
- има известен опит
- Обратна връзка:
[quote="nightyj"]Аз нямам дупки във вратите и нямам намерение да режа . Искам да постигна добро качество , но не да си разпробивам цялата кола . За сега искам да си купя качествени колонки . Моля предлагайте .[/quote]
Досега не съм чувал да има варианти, при които хем вълка да е сит, хем агнето цяло
Или трябва да се задоволиш със настоящото си звучене, или трябва да направиш това, което те посъветва Staykov (като минимум).
Досега не съм чувал да има варианти, при които хем вълка да е сит, хем агнето цяло

-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Значи колоните нямат никакво значение за качеството това ли искаш да ми кажеш . Казвам че засега искам да се насоча към качесвени драйвъри . През лятото ще се занимавам със оправяне на акустиката на копето до колкото е възможно .
Посетете:
Погледни тук http://www.avitel-bg.com/articles.php?ArticleGroupID=49
Лично аз съм доволен от тая марка. Без усилвател съм, но всички компоненти са на ниво.
Лично аз съм доволен от тая марка. Без усилвател съм, но всички компоненти са на ниво.
- Tokio
- има известен опит
- Обратна връзка:
[quote="nightyj"]Значи колоните нямат никакво значение за качеството това ли искаш да ми кажеш . Казвам че засега искам да се насоча към качесвени драйвъри . През лятото ще се занимавам със оправяне на акустиката на копето до колкото е възможно .[/quote]
Исках да кажа, че и размера на говорителите също има значение.
Исках да кажа, че и размера на говорителите също има значение.
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
А какво ще кажете за тези , цените са им доста прилични а все пак са на орион http://audiomania.911.bg/a2/offers.asp? ... grid=24907
Посетете: