Има един човек тук в Бургас, който си купуваше транзистори с чук - отива на щанда, учтиво моли продавачката да му покаже еди-кой си транзистор и пред смаяния и поглед го тресва с чука, след което си го плаща и купува, ако го одобри. Даже по броя на ударите с чука, т.е. трудността по отварянето си личало колко е оригинален

. А човекът си разбира от електроника и то много

, ако някой от Бургас познава Мариан, знае за кого говоря...Той самият ми го е разказвал това. Иначе сме имали скандал с клиент, който ни е обвинявал в непрофесионализъм, понеже колоните му, ремонтирани при нас, и горели няколко пъти, били виновни за това, че и усилвателя му изгорял. И как няма, след като е с STK, работещо само с товар от 8 ома нагоре, пък оня си връзва двата чифта 8 омови колони в паралел, 2 по 2 на канал. И с товар 4 ома как е издържало STK-то цели 15 мин, не знам...Ама беше оригинално, след което негови приятели "специалисти" му сложили такова от 25 лева, "оригинално", според тях, което е гръмнало точно на 25 секунда!!! И човека(турчин) идва и ми прави страхотен скандал, защо съм му бил сменил филтрите на колоните му( с негово позволение де), оригиналните били по-красиви и че тази смяна според неговите приятели "специалисти" била виновна за горенето на услилвателя му. Глупости на търкалета, още пазим май новото хибридче, кристалите му са явно прекалено малки, спойките са отвратителни...А този неблагодарник не разбра, че филтрите на колоните му( SHARP) бяха причината да горят говорителите му, понеже те горките няма как да издържат на бясната чалга със зле проектирани филтри, които уж трябва в областта на пропускане да имат коефициент 1!