Нови тенденции в кар-аудиото

Модератори: guitman, DLS

Съобщение
Автор
IvoNovakov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Нови тенденции в кар-аудиото

#1 Мнение от IvoNovakov »

Ето едно озвучително тяло, което не може да бъде наречено "туба" или "каса" :
Изображение

В случая Т/С параметрите еквивалентен обем и качествен фактор са онагледени по най- практичния начин :D
Последно промяна от IvoNovakov на Пон Фев 20, 2006 2:35 pm, променено общо 1 път.

世間は狭い!

orto
трупа сериозен опит
трупа сериозен опит
Обратна връзка:

#2 Мнение от orto »

смешно е много !!!!

Аватар
havaeca
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#3 Мнение от havaeca »

Ами можеха и един говорител и между краката да и сложат - има място... :smt119 . Ебати кича !!! А устата сигурно е басрефлекс...

poseydon
има опит
има опит
Обратна връзка:

#5 Мнение от poseydon »

Аз пък мисля че има не един или два басрефлекса е цели 3 :D . По-тъпо нещо от това на дали съм виждал, а и въобще не е рационално, абе с две думи глупост, но поне картинката е весела.

gps

#6 Мнение от gps »

Аз преди време бях хвърлил око на една мацка ама много малки и бяха "говорителите" :wink: :D Направо куполни високочестотни и то от най-малкия размер :cry:

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#7 Мнение от Stefan Stefanov »

Добре че не са били електростатични! :D :D :D

Аватар
Nikolay Savov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: Нови тенденции в кар-аудиото

#8 Мнение от Nikolay Savov »

Ако колоните се правеха така ,че да ни харесат на външен вид,трябваше да се правят сами!
Както доброто тяло се изгражда със достатъчно желание ,стимул и самоуважение, така и тонколоните разчитат на нашето!

Но Очевидно този майстор е бил самотен :) и преди товя явно е бил дилар на кукли :roll: :oops: :wink:

Дано под идеалната пропорция на човешкото тяло ,бива измислен идеален говорител ,който да му пасне. Но ако ще се слага някъде той трябва да е там в сладките предверия ,поне геометрично е добре :) а и щом е един явно е достатъчен ,а щом е достатъчен ,значи изпълва линейно цялата набръздена акордионовидо мокра лента вътре и предава с пълният си обхват всичко,от което има нужда за да циркулира един пълен екстаз на осъзнаване... ОТ самият контакт и проникване , до с-лизането и влизането в ниски ,честоти на мозъка. ОТ ДОЛУ ,до ГОРЕ , Линейно със силата на акордион и влагата на росата в погледа излизащ отвът ,музиката на гласа от акустичната пъстрота ,завиваща тези,които консумират дъгата. И за да сме по точни... представете си Багажника :) :wink: ,например!

gps

#9 Мнение от gps »

С практически експерименти в басейн е доказано че женското тяло има почти идеални обтекаеми форми.Това не важи за нашенските фолк певици които с големите си "говорители" имат високо челно съпротивление :wink: :D Дизайнерите на автомобили трябва да търсят как да постигнат такъв ефект че външните контури на един автомобил да са обтекаеми и следователно приятни за окото :wink: както контурите на женско тяло!А не да го слагат в багажника!

Аватар
Nikolay Savov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#10 Мнение от Nikolay Savov »

Да , ти ми подсказа ,че моделиера на "музикалното" тяло е и бил леко чалнат и е мразел жените ,но няма как да сложи истинска вътре! за това си е направил Кукла и понеже неможе да пипа там ,където не му се дава ... и е сложил говорители :)))

Всяка прилика с действителни лица ,герои и филми... са просто плод на моята фантазия и отчасти на вашата. А реалността за всеки е неговото действие!

Жал ми е за жената :smt022

Публикувай отговор

Обратно към “CAR LOUDSPEAKERS”