Не зная от каде си но тук при мен в Пз има един майстор на колони (занимава се с това цял живот). Та той е изкопал от некаде цяла партида 12" Technics-и Продават се по 80 лв парчето. Кутията идва някаде към 60л Още не съм го питал за точните размери. В комплект към тях каза че е намерил много добри среди (по 10лв) а за пищялки има няколко варианта в завидимост от ценатаscourge написа:Ехххххххххх тея скапани пари !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първи стъпки в направата на колони
- Simonov
- има известен опит

-
scourge
-
scourge
- Simonov
- има известен опит

http://radimex-speakers.hit.bg/
ето тук можеш да намериш отлични цени на заводски тонколони
имам цената на комплект тонколони модел AP803 - 196лв/комплект
мене ако питаш това си е направо без пари
ето тук можеш да намериш отлични цени на заводски тонколони
имам цената на комплект тонколони модел AP803 - 196лв/комплект
мене ако питаш това си е направо без пари
-
audioman
- Teodor Gugulanoff
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
scourge
Мерси!!!!!
Вече ходих до бриколаж, но не бях сигурен в точните размери(минах от там случаино), така че сега идната събота би трябвало да ходя именно за да си набавя материалите, така че се надявам до другата седмица да бъдат готови.
Между другото веднаж вече си бях купил всичко(от бриколаж), ама нищо не стана, само прецаках материалите, така че се надявам този път всичко да мине добре.

Вече ходих до бриколаж, но не бях сигурен в точните размери(минах от там случаино), така че сега идната събота би трябвало да ходя именно за да си набавя материалите, така че се надявам до другата седмица да бъдат готови.
Между другото веднаж вече си бях купил всичко(от бриколаж), ама нищо не стана, само прецаках материалите, така че се надявам този път всичко да мине добре.
-
scourge
Честита коледа на всички и весело изкарване на новата година!!!
Продалжавайте да участавате в този форум все така активно, защото лично аз виждам реална, много полезна помощ от него. Този форум е едно чудесно място за всеки, който малко или много изпитва симпатии към най-голямото изкуство - музиката!!!!
Ура!!!!!!!!!!!!!!
Вече имам готов резултат
Наистина свирнаха чудесно и искам да благодаря на всички,
защото без вас нямаше да излезе нищо
.
Сега след като си ги направих сам не мога да им се нарадвам
Постоянно ги слушам. Вече нямам търпение да дойде новата година, да минат празниците, за да мога да отделя пари за следващ по-голям проект.
Продалжавайте да участавате в този форум все така активно, защото лично аз виждам реална, много полезна помощ от него. Този форум е едно чудесно място за всеки, който малко или много изпитва симпатии към най-голямото изкуство - музиката!!!!
Ура!!!!!!!!!!!!!!
Вече имам готов резултат
Наистина свирнаха чудесно и искам да благодаря на всички,
защото без вас нямаше да излезе нищо
Сега след като си ги направих сам не мога да им се нарадвам
Постоянно ги слушам. Вече нямам търпение да дойде новата година, да минат празниците, за да мога да отделя пари за следващ по-голям проект.