Изкажете мнение за Creative Gigaworks?

Съобщение
Автор
Apocy

#16 Мнение от Apocy »

Амиии аз трудно чувам оплакванията на хората :)
Днес специално я пуснах на сравнително високи ниво на звука и понеже се намирам на 2-рия етаж, отидох при едни приятели на 4-тия етаж и там си се чуваше много прилично също. Вярно че в мойта стая трудно се седеше (представете си дискотека и сте близо до някоя колонка) но след време се свиква....за сметка на слуха :)

LiLiLiTa

#17 Мнение от LiLiLiTa »

Е да де, ама там е работата, че не съм чувала нито Giga, нито Logitech-a. А нищо, че са 7.1, просто ще махна страничните и ще си пусна режим 5.1, това никакъв проблем не е. :]]
Е, значи всъщност не са толкова зле първите, май като са на оферта да ги взимам...

Gavril Gavrilov

#18 Мнение от Gavril Gavrilov »

Гледай са, ако ти трябва да питаш - значи офертата е повече от добра.
Мен основната ми мисъл за лоджитека беше, че свири прлично дори без да отчитаме възможността им да "къртят мивки".

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#19 Мнение от Nanko Rusev »

Абе ако е за филми ... за 400 лева не знам какво може да се сглоби. Но ако е за музика .... то НЕ на Creative-а 8)

LiLiLiTa

#20 Мнение от LiLiLiTa »

Ми нали казвам - за музика, филми и на последно място - геймене.
Що, какво им е ако пусна нотички? :]

Gavril Gavrilov

#21 Мнение от Gavril Gavrilov »

Виж сега. Ако ти трябва да питаш някой друг за подобна система, мога с доволно ниво на сигурност да твърдя, че ще ти харесат и двата модела.
Моята единствена забележка е че креативите се оскъпяват ненужно с наличието на 7 сателита, както и някакъв кошмарен туитър, който ги прави отвратително кресливи и изморителни. Това е според мен. Звука на лоджитека чувствително омеква като се изместят малко извън директната ос спрямо слушателя и за мен поне са най-добре балансираната Качество-Лудница система за парите си.

Аватар
Marian Lozev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#22 Мнение от Marian Lozev »

Здравеите ако не се лъжа въпросната LiLiLiTa е една много уважавана от мен френдка ......... по повод питането и нека да е лоджитек от мен те определено са над изброените до момента .... на вас успех на LiLiLiTa ако е тя целувка.
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo

Аватар
Kosio
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#23 Мнение от Kosio »

poseydon написа:аз специално нямам нищо против РС колонките, но да се изръси човек с 600+лв за РС системка, това означава че е доста заблуден...Само за пример искам да ви покажа какво представлява събуфера на Z5500 отвътре, според мен това е основната причина човек да НЕ си купи подобна система:

http://audiomaniaforum.hit.bg/3.jpg

Хах отвътре изглежда ужасен сбюрток, не че има значение де... Но искам да питам нещо, което мисля че пропускате. Тези сериозни мощности имат нужда от добро охлаждане може ли да ми пратиш снимки на радиаторите...? Едва ли ако прегрявата ще може да изкарат тази мощност, както знаеме всичките усилватели имат защити и намаляват мощноста като загреят...
Последно промяна от Kosio на Сря Май 02, 2007 12:54 pm, променено общо 1 път.

Аватар
Kosio
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#24 Мнение от Kosio »

Gavril Gavrilov написа:5500 е с масивен алуминиев радиатор изнесен извън кутията, разбира се.
Има го на снимки в нет-а, ако те интересуват точни размери, утре може да премеря.
Не не ме интересуват. По скоро може да видиш колко се напичат. Масово на по малките и ефтини модели на Creative и Logitech забелязвам как цялото охлаждане е вътре в кутията и интегралните схеми са закрепени на една алуминиева ламарина 2мм дето.... сигурно вътре ще почервенее ако не е температурната защитата на ис.

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#25 Мнение от Nanko Rusev »

Kosio, не ги учи хората как да ги правят ;)

Tisho
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#26 Мнение от Tisho »

Kosio написа: Не не ме интересуват. По скоро може да видиш колко се напичат. Масово на по малките и ефтини модели на Creative и Logitech забелязвам как цялото охлаждане е вътре в кутията и интегралните схеми са закрепени на една алуминиева ламарина 2мм дето.... сигурно вътре ще почервенее ако не е температурната защитата на ис.

Все повече се убеждавам, че за теб трябва да се отвори специална рубрика в "Бисери"... :finga:

Аватар
K.Konstantinov
има опит
има опит
Обратна връзка:

#27 Мнение от K.Konstantinov »

Tisho написа:
Kosio написа: Не не ме интересуват. По скоро може да видиш колко се напичат. Масово на по малките и ефтини модели на Creative и Logitech забелязвам как цялото охлаждане е вътре в кутията и интегралните схеми са закрепени на една алуминиева ламарина 2мм дето.... сигурно вътре ще почервенее ако не е температурната защитата на ис.

Все повече се убеждавам, че за теб трябва да се отвори специална рубрика в "Бисери"... :finga:
Моя Cretive I-TRUGUE точно заради това изпуши, защото няма охлаждане.Адаша е много прав.Целия модул е вътре в суба и няма никакво охлаждане.Creative е добра марка, но всеки е длъжен да гледа какво купува.И сега моите 100 пари кой ще ми ги върне?TDA-то което трябва да сменя, не се произвежда вече и никъде го няма.

Публикувай отговор

Обратно към “Домашно кино”