Предавателна линия-банд-пас система
- oceanman
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Предавателна линия-банд-пас система
Напоследък инспириран от невероятните възможности на тази система в басовата част реших да поизследвам и тази неразорана нива.Мисля,че ценителите на здравия и красив бас ще наострят уши...Мисля,че поне един недостатък на традиционните бандпасове ще отпадне....гадното духане през тръби...и още по-редуциран ход на мембраната...сега се опитвам да поизведа в алгоритмичен вид системата...По свой си начин...
-
HI-FI
Re: Предавателна линия-банд-пас система
Вече има ли резултати от изследването ти, oceanman или имайки предвид студа навън е дълбоко замръзеноoceanman написа:Напоследък инспириран от невероятните възможности на тази система в басовата част реших да поизследвам и тази неразорана нива.Мисля,че ценителите на здравия и красив бас ще наострят уши...Мисля,че поне един недостатък на традиционните бандпасове ще отпадне....гадното духане през тръби...и още по-редуциран ход на мембраната...сега се опитвам да поизведа в алгоритмичен вид системата...По свой си начин...
- oceanman
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Да, резултати има...поне на теория...Но разработката засега си остава за мен...Искам да доуточня някои неща...За нискочестотното присъствие-гаранцията е сигурна...Традиционния банд-пас няма никакъв шанс...Хода ще е невероятно по-малък, няма да има духалки...Минус си остават големите размери...Но това е неминуемо...Но аз предпочитам драйвера отвън...
Сега усилията ми са насочени другаде