Некоректни търговци
- Cvetomir
- има опит

- Обратна връзка:
Некоректни търговци
В тази тема да се пускат мнения за търговци които не се държат подобаващо с клиентите си . Идеята ми дойде след като в един магазин можех да си измеря и подбера транзистори , а седмица по-късно продавача ми заяви, че това вече не е възможно и само шефът му може да ми разреши. ОК няма проблем, казах му аз, дайте да му се обадя, но след дълги преговори за телефона на шефа му (който бил само в понеделник след 9часа на работа) той ми каза, че не му се занимава и кимайки ми показа изхода на магазина. Става въпрос за "Пулсатор Електроникс" . Надявам се такива фирми да прочетат коментираното тук и да променят търговската политика.
Може да си разочарован ако не успееш , но си обречен ако не опиташ.
-
Tisho
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Re: Некоректни търговци
haverr написа:В тази тема да се пускат мнения за търговци които не се държат подобаващо с клиентите си . Идеята ми дойде след като в един магазин можех да си измеря и подбера транзистори , а седмица по-късно продавача ми заяви, че това вече не е възможно и само шефът му може да ми разреши. ОК няма проблем, казах му аз, дайте да му се обадя, но след дълги преговори за телефона на шефа му (който бил само в понеделник след 9часа на работа) той ми каза, че не му се занимава и кимайки ми показа изхода на магазина. Става въпрос за "Пулсатор Електроникс" . Надявам се такива фирми да прочетат коментираното тук и да променят търговската политика.
Да си само ти който си имал проблеми с Пулсатор...
Тази фирма съм а погребал отдавна...
-
brum
- Cvetomir
- има опит

- Обратна връзка:
пулсатор
разкажи за какво става на въпрос , мисля като се понапълни темата да пратя едно писмо на Шефа имvangelov написа:Пулсатор и на мен са ми номер 1 в черния списък... Не ми се разказва случката че пак ще вдигна кръвното. Егати отношението към клиента имат...
- stj2000online
- има известен опит

- Обратна връзка:
И аз съм се отказал от Пулсатор. Цените няма да коментирам, но наистина с такова отношение към клиента няма да ги бъде. Влизаш вътре, няма кьорав клиент, 4-ма продавачи си приказват и хич не им дреме. Ако попиташ нещо някой от тях, все едно му бъркаш в г**а. Мързи ги дори да щракат по клавиатурата, а ако трябва да мръднат малко за да донесат някой чарк ще рече човек, че цял ден са копали лозе.
- Cvetomir
- има опит

- Обратна връзка:
Добре казано.stj2000online написа:И аз съм се отказал от Пулсатор. Цените няма да коментирам, но наистина с такова отношение към клиента няма да ги бъде. Влизаш вътре, няма кьорав клиент, 4-ма продавачи си приказват и хич не им дреме. Ако попиташ нещо някой от тях, все едно му бъркаш в г**а. Мързи ги дори да щракат по клавиатурата, а ако трябва да мръднат малко за да донесат някой чарк ще рече човек, че цял ден са копали лозе.
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
некоректни търговци
Ами приятели, много лесно ще им променим отношението, само трябва да се разберем и да отидем 10-15 човека там и да ги поизпотим зад клавиатурите
Ако някой се дуе, могат да видят как 15 души им вдигат скандал
Аз съм добър в това отношение и обикновено върши работа. Пробвано е в Бриколаж, Практикер, ДЗИ
Но ще бъде много вълнуващо за нас и запомнящо се за Некоректни търговци!
- Borislav Stankov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
ХАХАХАХАХАХ и аз ще дойда - пръв ще дойда и ще задавам тъпи въпроси

Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.

CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!

CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
nikolay
Не баш по темата, ама днес отивам ва магазина на поп богомил (горе) да питам дали имат 5532 (мързеше ме да ходя където и да е било а и ми беше по път)
Та ми казаха " да имаме. Цената е 3.60 за бройка"
аз се фанах за главата. Хванах си 413 и си зех 2 бройки от магазина до техническия за по 50 стотинки.
Зеби.. Там са най-смотаните търговци Бият и пулстор
аз се фанах за главата. Хванах си 413 и си зех 2 бройки от магазина до техническия за по 50 стотинки.
- Borislav Uzunov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
И аз не съм доволен от тияnikolay написа:Не баш по темата, ама днес отивам ва магазина на поп богомил (горе) да питам дали имат 5532 (мързеше ме да ходя където и да е било а и ми беше по път)
Министерство на Звука
We are the Musicmakers
We are the Musicmakers