Как си режете отворите за говорителите?
-
gps
-
but
бормашина
За по-малки размери има комлекти от по около 14 лева (със съответното качество..)). Например компект 16psc hole saw Sizes:
19 mm
22 mm
25 mm
28 mm
32 mm
38 mm
44 mm
51 mm
64 mm
76mm
89 mm
102 mm
127 mm
За по-големите размери...зеге.
19 mm
22 mm
25 mm
28 mm
32 mm
38 mm
44 mm
51 mm
64 mm
76mm
89 mm
102 mm
127 mm
За по-големите размери...зеге.
-
stefanyovev
- има известен опит

- Обратна връзка:
- Ivo_Hristev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
but
Да
Не е лесно, но не намирам лесно и рязането с зеге особенно от по евтините (каквито са на повечето хора). С назъбените кръгове изрязах OSB материал 15 мм. и нямаше грижи. За друг материал не знам.
Плюс това успях да направя вкопаване на говорителя! Първо пробиваш с по-големият размер частично и след това с по-малкия пълно пробиване.
Плюс това успях да направя вкопаване на говорителя! Първо пробиваш с по-големият размер частично и след това с по-малкия пълно пробиване.
-
Georgi_Ivanov
Re: Да
А това, че режеш ПДЧ със захабено ножче го оставяме настрана, или?but написа:но не намирам лесно и рязането със зеге, особен_о от по-евтините (каквито са на повечето хора)
Последно промяна от Georgi_Ivanov на Нед Май 10, 2009 12:28 am, променено общо 1 път.
-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Re: Да
А за правописа на "особенно" (има и още няколко грешки извън цитата) няма ли да се хванеш? Хубаво е да се правим на грамотни, ама ....Georgi_Ivanov написа:А това, че режеш ПДЧ със захабено ножче го оставяме настрана, или?but написа:но не намирам лесно и рязането със зеге, особенно от по-евтините (каквито са на повечето хора)
-
Georgi_Ivanov
@ Nanko Rusev
Грешката в "особенно" е поправена.
Надявам се не смяташ, че съм се хванал за цитата точно заради грешките? Поправих ги само там, защото се старая всичко, което е излязло из под "моята клавиатура", да излиза колкото може... по-грамотно.
Извинявам се за това, че понякога ми дотяга от ПРЕКАЛЕНО елементарни простотии и грешки.
П.П. Ако съмнителната дума сложим в мъжки род (есен/есенен) и тя завършва на нен , то тя се пише с двойно Н - есенно , ако ли пък не - особен (вече е в мъжки род), то тя е с едно Н - особено.
Поздрави,
Георги
Грешката в "особенно" е поправена.
Надявам се не смяташ, че съм се хванал за цитата точно заради грешките? Поправих ги само там, защото се старая всичко, което е излязло из под "моята клавиатура", да излиза колкото може... по-грамотно.
Извинявам се за това, че понякога ми дотяга от ПРЕКАЛЕНО елементарни простотии и грешки.
П.П. Ако съмнителната дума сложим в мъжки род (есен/есенен) и тя завършва на нен , то тя се пише с двойно Н - есенно , ако ли пък не - особен (вече е в мъжки род), то тя е с едно Н - особено.
Поздрави,
Георги
Последно промяна от Georgi_Ivanov на Нед Май 10, 2009 6:41 am, променено общо 1 път.
-
Zlatan Kitanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
С "назъбените кръгове" - боркорони е удобно да се изрязват отвори с диаметър до стотина милиметра. За по-големи ще трябва много мощна бормашина или дяволски много търпение. Аз ползвам евтина оберфреза за вкопаване и изрязване на отвори (в тази последователност).
По повод на грамотността - тя вече е привилегия и лукс, а не нещо по подразбиране. Огледайте се само. Мъкиии...
По повод на грамотността - тя вече е привилегия и лукс, а не нещо по подразбиране. Огледайте се само. Мъкиии...
-
Kris Dimitrov
- чете и пита

- Обратна връзка:
Въпрос!
Препоръчайте някоя дърводелска фирма, която ще се навие да ми изреже дъските за едни озвучителни тела като материала да е от тях, а също и да ми направи хубави отвори за говорителите, тъй като се налага да ги монтирам от вътрешната стена на кутията?
Става дума за София.
Благодаря предварително.
Става дума за София.
Благодаря предварително.
- Ivo_Hristev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Kris Dimitrov
- чете и пита

- Обратна връзка:
Ivo_Hristev написа:
Обади ми се - ще ги накълцаме.
Това ако е отговор на моя въпрос "Препоръчайте някоя дърводелска фирма, която ще се навие да ми изреже дъските за едни озвучителни тела като материала да е от тях, а също и да ми направи хубави отвори за говорителите, тъй като се налага да ги монтирам от вътрешната стена на кутията?
"
ще можеш ли да ми пратиш на лично някакви кординати.
Обади ми се - ще ги накълцаме.
Това ако е отговор на моя въпрос "Препоръчайте някоя дърводелска фирма, която ще се навие да ми изреже дъските за едни озвучителни тела като материала да е от тях, а също и да ми направи хубави отвори за говорителите, тъй като се налага да ги монтирам от вътрешната стена на кутията?
"
ще можеш ли да ми пратиш на лично някакви кординати.