Моля за съвет
- raiders
- чете
- Обратна връзка:
Моля за съвет
Вчера намерих този за мен доста полезен сайт не мога да не се похвала със собственоръчно направетите ми 4 ( за сега) тон колони но ще покажа снимки по късно ако и темата ми не е за тук пак се извинявам на модернаторите, но сега въпроса ми е решил съм да сменям усилватела си SONY STR-DE 135 (имам го повече от 5 год.) с SONY STR-DE698/S ще съм благодарен за повече информация от ваша страна ако сте имали достъп до точно този модел защото аз съм доволен от тази серия цена/качество
- Nikolay Savov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Re: Моля за съвет
Здравей!
Ще се радваме да видим твоите проекти на собственоръчно направени тонколони,дори някой от по-опитните може да ти даде съвет ако сметне,че някъде имат слабо място.. или обратното!, може ти на нас
А до колкото за усилвателя от тази марка... ,ще ти кажа,че един от добрите им специалисти работил там е създал AudioNote , не за друго а защото ,качеството започва да изоствава пред ИДЕЯТА за сметка на рекламата и комерсиализацията.
Ще се радваме да видим твоите проекти на собственоръчно направени тонколони,дори някой от по-опитните може да ти даде съвет ако сметне,че някъде имат слабо място.. или обратното!, може ти на нас

А до колкото за усилвателя от тази марка... ,ще ти кажа,че един от добрите им специалисти работил там е създал AudioNote , не за друго а защото ,качеството започва да изоствава пред ИДЕЯТА за сметка на рекламата и комерсиализацията.
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
1. Ако ще гледаш само кино, взимай най-евтиния рисивър и пей сърце!raiders написа:Интересно какво би казал или посъветвал един пълен любител в тази област да си купи или направи? Аз отивам в магазина давам си 500лв. и почва да ми свири в нас какво повече ще кажеш за тези пари мога да си взема?
2. Ако ще слушаш само музика, вземи си хубав стерео усилвател и пак пей сърце.
3. Ако ще гледаш кино и ще слушаш качествено музика т.1 + т.2 и пак пей сърце. Повечето хайфисти, които гледат и кино, постъпват точно така. На пръв поглед изглежда разхищение, но простата калкулация показва друго. Един евтин рисивър за 250лв + един хубав стерео усилвател за 1000 лева = 1250 лева. Дори за два пъти повече трудно ще намериш прилично свирещ рисивър.
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Първо, не съм ти "пич", а съм един от администраторите на сайта.ant9 написа:Пич, назови някой приличен модел стерео усилвател за 1000 кинта
Второ, аз не купувам усилвтели, а ги правя.
Ако въпросът ти е може ли за тази цена да се поръча нещо добре свирещо, отговорът е да. Дори и лампа, с известни компромиси.
Ако е опит за полемика на тема "колко много разбираме от марки усилватели" - трия!
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка: