двулентови thunder
- ionko
- Търговец

- Обратна връзка:
двулентови thunder
Здравеите!!! Харасал съм си двулентови thunder мисля че се сещате какви са тои само един тип се предлагат по магазините за 90лева с басрефлекс отзад на колоната.Пуснаха ми ги с един hitachi усилвател и много ми харесаха как звучат долната граница беше от 50hz но това за мен няма много значения важното е на мен да ми харесват.Утре мисла да ги пробвам на моя marantz да чуя на него как ще звучат и ако ми харесат ще ги взимам освен ако някои от форума не ме разубеди.Имам само едно притеснения,колко издържливи ще се укажат,защото нали са китаиски и от това се прителснявам,затова ви моля ако някои се е занимавал с такива колони да сподели какви са им недостатъците и дали си заслужават за цената.
Благодаря ви!!! Предварително
-
Старшина-хайфист
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
ionko написа:Здравеите!!! Харасал съм си двулентови thunder мисля че се сещате какви са тои само един тип се предлагат по магазините за 90лева с басрефлекс отзад на колоната.Имам само едно притеснения,колко издържливи ще се укажат,защото нали са китаиски и от това се прителснявам,затова ви моля ако някои се е занимавал с такива колони да сподели какви са им недостатъците и дали си заслужават за цената.
DJPOPA написа:Пък и за 90 кинта какво им плащаш. Ако се повредят даваш още 90 лева и си взимаш нови.
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- ionko
- Търговец

- Обратна връзка:
сега като се замисля съм по-навит за двулентови колони http://pas.hit.bg/Konkurent.html тъкмо малко да се позанимавам с нещо, според мен ще звучат доста по-добре от китаиските thunder-и вие какво мислите?а да и може ли някои да ми каже каква е разликата между ARN226-07/4 и ARN223-07/4 един приятел има такива от доста години са му обаче на саита не мога да ги намеря
-
gps
- ionko
- Търговец

- Обратна връзка:
отказах се вече напълно от тъндъра и почвам да правя http://pas.hit.bg/Konkurent.html само че имам няколко проблема които не съм разрешил:
кутии ще си направя и басове ще си намеря по 32лв е парчето,обаче пищялки ARV104-02/8 не продават в нашия град ще трябва да ходя до Пловдив между другото някои знае ли колко струват тези пищялки.А да в магазина на "ВИКИВАТ" продават ли този басрефлекс visaton br19.24
кутии ще си направя и басове ще си намеря по 32лв е парчето,обаче пищялки ARV104-02/8 не продават в нашия град ще трябва да ходя до Пловдив между другото някои знае ли колко струват тези пищялки.А да в магазина на "ВИКИВАТ" продават ли този басрефлекс visaton br19.24
-
Zlatan Kitanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- ionko
- Търговец

- Обратна връзка:
може и да надуват цените ама колко да е разликата максимум 10лева толкова няма да ми стигнат до софия + това имам познат дето всяка седмица се вруща от Пловдив и няма да давам нищо за пътни,ако можеш да ми кажеш във "ВИКИВАТ" дали продават такъв басрефлектор като на чертежа на конкурента,ще съм ти много благодарен или поне колко е диаметъра му тои дължината е ясна
-
rudiem
Не искам да те разколебавам, но първо прочети мненията за използването на този бас в системи без средночестотен, а също така и сравнението на пищялката с друга подобна на нея http://bgaudio.org/modules.php?name=For ... pic&t=1583
-
Старшина-хайфист
-
Zlatan Kitanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Не ми е направило впечатление такива басрефлекси да продават. Има някакви с диаметър около 7 см. Но недей да копираш модела 1 към 1, защото не е сигурно, че на сайта е даден работещ вариант. Почети тук-там, свали си програмка, поиграй си с нея, направи нещо, слушай го, преправяй, защото няма да звучи, и така, докато останеш доволен. От веднъж няма как да стане лесно.ionko написа:може и да надуват цените ама колко да е разликата максимум 10лева толкова няма да ми стигнат до софия + това имам познат дето всяка седмица се вруща от Пловдив и няма да давам нищо за пътни,ако можеш да ми кажеш във "ВИКИВАТ" дали продават такъв басрефлектор като на чертежа на конкурента,ще съм ти много благодарен или поне колко е диаметъра му тои дължината е ясна
Попълни си и адреса.
- DJ69
- има известен опит

- Обратна връзка:
Незнам защо толкова ти харесват но ще видиш че на малко повече Жега от усилвателя и после може да ги ползваш за поштенска кутия,Аз съм с активен бас от същата марка немога да кажа че свири добре но за разлика от Pionera & JBL който слушах определено повече ми харесва а е 200 кинта а не 800
Но трябва да му сменя говорителя с някакув по издражлив на тормоз ,щото след мода на крайното му стапало говорителя започна мн да се задъхва....
И на края ще се отклоня малко от темата но някой ако има представа за басс сандък с говорител не по голям от 8" искам да си направя 2 такива разположени на другия крах на стаята