Какво мислите за слушалките
-
Nikolay Kolev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Какво мислите за слушалките
Значи там където ми е компа е така забутан , че и стерео не може да се направи , единственият вариант е слушалки . Но не съм си взел досега защото знам че увреждат слуха . На времето си бях взел едно уолкманче сони с тапи и заради него загубих част от слуха си и го възстановявах доста време . Та сега какво искам , обичам да играя много игри и искам да си взема 5.1 слушалки за да се насалждавам максимално , ще ги слушам много тихо колкото да се чуват звуците . Въпрсите ми са ще овреждат ли слуха ми , може ли да се разчита на 5.1 звук от слушалки , музика няма да слушам на тях , само игри ще играя . Препоръчайте ми някой модел до 100 кинта .
Посетете:
www.aquamania.hit.bg - любителски сайт за акваристика
www.hardware.start.bg - всичко за хардуера на куп
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Cvetomir
- има опит

- Обратна връзка:
5.1
5.1 слушалките са пълна глупост слушах едни и кво да ти кажа -ЛИМОНАДА . все пак за пространствен звук тие необходимо пространство. отколкото за увреждане на слуха ако не ги дуеш много и не си дълго време с тях няма проблем (максимум по 3 часа на ден- така четох някъде) освен на ушите слушалките вредят и на бъбреците , може да ти е странно но е такаjavascript:emoticon(':!:')
Exclamation.
Exclamation.
-
amino
Re: Какво мислите за слушалките
BOSEnightyj написа:Значи там където ми е компа е така забутан , че и стерео не може да се направи , единственият вариант е слушалки . Но не съм си взел досега защото знам че увреждат слуха . На времето си бях взел едно уолкманче сони с тапи и заради него загубих част от слуха си и го възстановявах доста време . Та сега какво искам , обичам да играя много игри и искам да си взема 5.1 слушалки за да се насалждавам максимално , ще ги слушам много тихо колкото да се чуват звуците . Въпрсите ми са ще овреждат ли слуха ми , може ли да се разчита на 5.1 звук от слушалки , музика няма да слушам на тях , само игри ще играя . Препоръчайте ми някой модел до 100 кинта .
-
Nikolay Kolev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Чакам и Велински да се изкаже и се отказвам , мен ми трябва 5.1 а не стерео .
Посетете:
-
Teodor Ainadjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Nikolay Kolev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Ами гледам има ги от така добри фирми дето се занимават с чарк за компове логитек май имаха модел . Знам ли някакви емулации сигурно щом има скапани емулатори да правят от стерео колони уж 5.1 едно що да няма там някакви насочвания на говорителчето по специален начин човек си чува с две уши не с 5 де да знам аз затова питам тук не става дума за качество на слушане на музика а за геймпелй повтарям .
Посетете:
- Teodor Gugulanoff
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Nikolay Kolev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Ок мерси много , няма да се набутвам това е .
Посетете:
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
AKG - Technics
Имам стар модел на Текникс EAH X250, преди 15 години струваше 120 долара, сравнявал съм го лично с AKG K-66 за 30 Евро, вторите са много по-зле... Бумтящ бас, замазващ високите, предимството им е единствено удобните, отворени наушници...
- velinski
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Както казаха всички преди мен 5.1 слушалки на 2 уши = няма такъв филм. Аз лично чух от чисто любопитство въпросния залман - пълен боклук е. Става единствено за игри, филмите през него звучат ужасно нереалистично и гадно като звук, поради евтините драйвери, които са използвани.
Едни добри качествни стерео слушалки през качествен усилвател вадят толкова обемен звук с изразено предно-задно присъствие, което се равнява по комерсиалните разбирания на 10 канална система със СУ-БУФЕР (както видях написано в един магазин за техника)
Добрите стартови модели за сериозно слушане (до $100) са Grado SR60/SR80, Alessandro MS1, AKG K141/К240 - зенхайзерите в тази ценова категория са слаба конкуренция според мен.
Едни добри качествни стерео слушалки през качествен усилвател вадят толкова обемен звук с изразено предно-задно присъствие, което се равнява по комерсиалните разбирания на 10 канална система със СУ-БУФЕР (както видях написано в един магазин за техника)
Добрите стартови модели за сериозно слушане (до $100) са Grado SR60/SR80, Alessandro MS1, AKG K141/К240 - зенхайзерите в тази ценова категория са слаба конкуренция според мен.
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES