Искам някъде да чуя нещо качествено
- Ivo_Hristev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
[quote:b1f121aebe="MraSniK"][quote:b1f121aebe="gps"]Писнало ми е да ремонтирам евтини унгарски танойчета-технологията на изработване на говорителите е отпреди 20-тина години и повече!Просто си купувате логото на таной и нищо друго![/quote:b1f121aebe]Да но с логото въви и 5 годинни гаранция !
стига сте ги плюли , аз не казвам че е наи доброто , но ТОВА ИМАМ и искам да сраяниме някакви стъпалца в нас на моите колони в моята стая , да знам дали има смисъл да си взема и отделен усилвател за музика колоните НЕ мисля да сменям поради финансови причини , колкото и да НЕ ви допадат , ако някои иска да чуе танойя с неговото стъпало ОК но не ми се четат глупости от сорта на твойто е боклук . ОК боклук е , подарете ми по-добро , аз излишни пари в момента нямам
[/quote:b1f121aebe]
Ами сравнявай си - някой да ти пречи?
Лепи си и си сравнявай! Схеми има бол.
Даже и от тук може да опиташ няколко.
стига сте ги плюли , аз не казвам че е наи доброто , но ТОВА ИМАМ и искам да сраяниме някакви стъпалца в нас на моите колони в моята стая , да знам дали има смисъл да си взема и отделен усилвател за музика колоните НЕ мисля да сменям поради финансови причини , колкото и да НЕ ви допадат , ако някои иска да чуе танойя с неговото стъпало ОК но не ми се четат глупости от сорта на твойто е боклук . ОК боклук е , подарете ми по-добро , аз излишни пари в момента нямам
Ами сравнявай си - някой да ти пречи?
Лепи си и си сравнявай! Схеми има бол.
Даже и от тук може да опиташ няколко.
- oceanman
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Към мръсник.
За разлика от другите модератори аз съм много толерантен,но:
Когато човек поиска нещо е редно тонът му да не бъде такъв,леко назидателно-тийнейджърски,най-малкото,че тук има много хора с ерудиция,знания и култура,и не на последно място със възраст и рутина. Как мислиш,че ще накараш някой със 80 килограмови стъпала да ходи да ги мъкне...И за какво,за благодарственият ти тон ли?
Ако беше учтиво помолил за сравнението и условията при които искаш да бъде направено,мисля,че едва ли биха ти отказали...Защотото ТИ искаш...Все щеше да се уредят нещата...
Моят А+Б още не е готов,иначе аз бих се отзовал...Но....Пробвай пак...
За разлика от другите модератори аз съм много толерантен,но:
Когато човек поиска нещо е редно тонът му да не бъде такъв,леко назидателно-тийнейджърски,най-малкото,че тук има много хора с ерудиция,знания и култура,и не на последно място със възраст и рутина. Как мислиш,че ще накараш някой със 80 килограмови стъпала да ходи да ги мъкне...И за какво,за благодарственият ти тон ли?
Ако беше учтиво помолил за сравнението и условията при които искаш да бъде направено,мисля,че едва ли биха ти отказали...Защотото ТИ искаш...Все щеше да се уредят нещата...
Моят А+Б още не е готов,иначе аз бих се отзовал...Но....Пробвай пак...
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Абе смехурко ти колоните заради звукът или заради гарнцията ги купуваш бе ? това че колоните са ти ефтини купешки ментешори=боклук и това че нямаш пари за други не ги прави по-свирещи.Чифт качествени говорители струват повече от колоните ти-600лвMraSniK написа:Да но с логото въви и 5 годинни гаранция !не ми се четат глупости от сорта на твойто е боклук . ОК боклук е , подарете ми по-добро , аз излишни пари в момента нямамgps написа:Писнало ми е да ремонтирам евтини унгарски танойчета-технологията на изработване на говорителите е отпреди 20-тина години и повече!Просто си купувате логото на таной и нищо друго!
и аудиосистема не се прави с излишни пари а със съвсем целенасочени такива..тва си го запиши
-
gps
За гаранцията-предлагаха ми динамо за форда ми с доживотна гаранция за 350$ а обикновенно динамо с 5 годишна гаранция струва 135$,сметката е проста -продават ти обикновенно и след 10 години ако още караш същата кола( което е съмнително) и се повреди динамото ти го сменят безплатно и пак са на печалба-нали са ти взели първоначално цена като за 3 динама!
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка: