Искам някъде да чуя нещо качествено

Съобщение
Автор
MraSn

Искам някъде да чуя нещо качествено

#1 Мнение от MraSn »

Искам да сравниме малко часовника да донесе някой нещо в нас да направя разлика , а не да ходя да чуя други колони да преценя дали да си купя отделен усилвател за стерео

Аватар
Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#2 Мнение от Daniel Petrov »

Извинявай, ама къде живееш???
На МАрс?
Кой ще ти донесе нещо при положение, че нямаш попълнено местожителство???
КЪДЕ да го донесе?
5853 Labs
SE valve amps.

Изображение

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: Искам някъде да чуя нещо качествено

#3 Мнение от Ivan Rachev »

MraSniK написа:Искам да сравниме малко часовника да донесе някой нещо в нас да направя разлика , а не да ходя да чуя други колони да преценя дали да си купя отделен усилвател за стерео
А не си ли малко нахален ? :wink:...и дори да стане така,какво точно очакваш да чуеш през Таной Фюжан...разлика ?
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

MraSn

#4 Мнение от MraSn »

Мисля че колонките са добри за парите си. И да очаквам да чуя разлика но не съм сигурен в чия полза. Просто сравнение интегралка на маркова фирма срещу правен транзисторен .
Аз също съм правил Куада 405 , много е добър , но.... процесорите, и дистанционноте ме спечелиха.
Но аз не споря просто искам да чуя разлики в различни ситуации

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#5 Мнение от Ivan Rachev »

MraSniK написа:Мисля че колонките са добри за парите си. И да очаквам да чуя разлика но не съм сигурен в чия полза. Просто сравнение интегралка на маркова фирма срещу правен транзисторен .
Аз също съм правил Куада 405 , много е добър , но.... процесорите, и дистанционноте ме спечелиха.
много трудно ще чуеш разлики на Таноя ,не че е невъзможно ,и за това си мисля че трябва ти да отидеш някъде където ще има по-качествени колони на който ще чуеш по-осезаемо разликата :wink:
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

MraSn

#6 Мнение от MraSn »

Alnico написа:
MraSniK написа:Мисля че колонките са добри за парите си. И да очаквам да чуя разлика но не съм сигурен в чия полза. Просто сравнение интегралка на маркова фирма срещу правен транзисторен .
трудно ще чуеш разлики на Таноя :wink:
Но мъни , но проблем , тва имам мися че е добро , ти чувал ли си танойките? или си говорите наизуст??

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#7 Мнение от Ivan Rachev »

MraSniK написа:
Alnico написа:
трудно ще чуеш разлики на Таноя :wink:
Но мъни , но проблем , тва имам мися че е добро , ти чувал ли си танойките? или си говорите наизуст??
не сън ги чувал много са скъпи и ме е страх в магазина да ги помоля да ми ги пуснат :oops: :cry:
Последно промяна от Ivan Rachev на Вто Окт 04, 2005 11:08 am, променено общо 2 пъти.
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#8 Мнение от Stefan Stefanov »

Абе тук всички си говорим наизуст, не се съмнявай в това!

А ако все пак те гложди някакво съмнение погледни галерията в този сайт.

Айде, успех!

Аватар
Rumen Suvandjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: Искам някъде да чуя нещо качествено

#9 Мнение от Rumen Suvandjiev »

MraSniK написа:Искам да сравниме малко часовника да донесе някой нещо в нас да направя разлика , а не да ходя да чуя други колони да преценя дали да си купя отделен усилвател за стерео
Един добър лампов или клас А транзисторен усилвател едва ли ще тежи по-малко от чифт танойчета като твоите.
Така, че ако трябва някой нещо да носи....
:D

Аватар
Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#10 Мнение от Daniel Petrov »

Темата е озаглавена Искам НЯКЪДЕ да чуя нещо качествено, след което следва изричната уговорка, че това "някъде" е у тях :mrgreen:
5853 Labs
SE valve amps.

Изображение

Lyubo Yanev
трупа сериозен опит
трупа сериозен опит
Обратна връзка:

:(

#11 Мнение от Lyubo Yanev »

Още един "Quad" във форума....

Аватар
velinski
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#12 Мнение от velinski »

Alnico написа:не сън ги чувал много са скъпи и ме е страх в магазина да ги помоля да ми ги пуснат :oops: :cry:
:lol: :lol: :lol:
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES

Miroslav Danov
трупа сериозен опит
трупа сериозен опит
Обратна връзка:

#13 Мнение от Miroslav Danov »

Фюжън 2 ме накараха да стана DIY почитател. Купих си миналата година и на другия ден ги върнах, защото правеха нисък нечуваем резонанс, от който 3 дни ме боляха ушите. Слушах ги тихо при всякакви разположения. А и средите са им слабо място. Това е мое мнение. Предпочитам евтин фулрейндж.

gps

#14 Мнение от gps »

Писнало ми е да ремонтирам евтини унгарски танойчета-технологията на изработване на говорителите е отпреди 20-тина години и повече!Просто си купувате логото на таной и нищо друго!

MraSn

#15 Мнение от MraSn »

gps написа:Писнало ми е да ремонтирам евтини унгарски танойчета-технологията на изработване на говорителите е отпреди 20-тина години и повече!Просто си купувате логото на таной и нищо друго!
Да но с логото въви и 5 годинни гаранция !
стига сте ги плюли , аз не казвам че е наи доброто , но ТОВА ИМАМ и искам да сраяниме някакви стъпалца в нас на моите колони в моята стая , да знам дали има смисъл да си взема и отделен усилвател за музика колоните НЕ мисля да сменям поради финансови причини , колкото и да НЕ ви допадат , ако някои иска да чуе танойя с неговото стъпало ОК но не ми се четат глупости от сорта на твойто е боклук . ОК боклук е , подарете ми по-добро , аз излишни пари в момента нямам :wink:

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”