Защо по широко се използват усл. клас АВ отколкото клас B?

Съобщение
Автор
jaredharet

#1 Мнение от jaredharet »

Аватар
Borislav Uzunov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#2 Мнение от Borislav Uzunov »

заради по-големия кпд от този на клас А и по-малките изкривявания спрямо клас В.
Министерство на Звука
We are the Musicmakers

Goro
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Слива

#3 Мнение от Goro »

Защото синята слива е червена когато е зелена.

Аватар
Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#4 Мнение от Daniel Petrov »

По скоро се използват повече усилватели клас Б отколкото АБ.
Добавят още едно стъпало за усилване по напрежение и частично решават проблема с отсечката посредством по дълбока ООВ. По лесно е, отколкото да настройваш ток на покой и да го термостабилизираш.
5853 Labs
SE valve amps.

Изображение

brandy

#5 Мнение от brandy »

Аз имам АВ с ток на покой 60 mA, дали ще свирне по-добре ако му го вдигна малко? :?

rudiem

#6 Мнение от rudiem »

Offtopic: Най-учтиво моля потребителя jaredharet да не ми прави face off като използва моя аватар. Все пак това е нещо като наше лице пред хората във форума.

Към модераторите: ако е възможно само аз да използвам този аватар би било добре. Не знам дали може да се направи и не искам да ви ангажирам с това т.к. и вашето време не е безкрайно да се занимавате с глупости, но все пак...

jaredharet

#7 Мнение от jaredharet »

rudiem написа:Offtopic: Най-учтиво моля потребителя jaredharet да не ми прави face off като използва моя аватар. Все пак това е нещо като наше лице пред хората във форума.

Към модераторите: ако е възможно само аз да използвам този аватар би било добре. Не знам дали може да се направи и не искам да ви ангажирам с това т.к. и вашето време не е безкрайно да се занимавате с глупости, но все пак...
Извинявам се ще го махна, просто като исках да си сложа аварта се беше бъгнало нещо а този го взех от галерията

rudiem

#8 Мнение от rudiem »

Няма проблем. Аз също срещам трудности когато искам да си кача аватар от мо компот и не ми е ясно защо така. Някой има ли идея?

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”