По отношение на Jazz наистина имам много добар источник, с много ама наистина много хубава мисика(Jazz), но е в mp3. Все пак ако някои се интересува мога да постна линковете.
Става вапрос за имена като:
Acoustical Alchemy, Fourplay, Akira Jimbo и още много други стойностни неща!!!
Hi Joker! Не мога да те убедя в нещо,което не е реално. Може би трябва да поясня , че за мен wav e вторичен източник на музика. Записан от оригинален cd , никога не става като оригинала(заради звукова карта, записвачка или евтиния компютър,които имам). Wav конвертиран от mp3 звучи доста по-добре от mp3 и върви на 5 от 6-те плеъра вкъщи. Стават за кола , купон, разходка - т.е. непретенциозно слушане. И не си заслужава правенето на колони и усилватели,ако това са източниците на звук.
Когато обаче искаш да ЧУЕШ МУЗИКАТА , нещата май стоят така:
DVD-!!!!!!!!
SACD-нямам-не мога да дам мнеие
CD (лицензиран)-много добър,достъпен
ВИНИЛОВА ПЛОЧА-Фаворит(аналоговият звук , все пак...),ама вече
трудно се намират
аз на последък само сат ползвам че ми е най лесно но на срещата загатнаха че и там може да не е качествено
след кратка проверка се оказа че някои наши радиа си жулят в мп3
нооооооооооо има 10-15 западни които са смърт а вече 5-6 са дд
Nekoj ako e zakysal za Dream Theater(wsichko bez '89,Europe(wsichki albumi),Shadow Gallery(pyrwite dwa),Yes(90125 i Big Generator),Malmsteen(wsichki do Fire and Ice),Maiden(wsichko s Dickinson),Joe Lynn Turner(wsichki samostoqtelni)Ranbow(4-te albuma s Dio),Satriani,Vai,otdelno kompilacii na mnogo bandi,da swirka.
mp3 nqmam,tyrkalqm samo .cda,towa e zakon pri mene
при нашите доставчици наистина е трагедия канал1 е с отразен образ и накъсва като див х сети се откъде го вземат
а западните например сат1 вече е ндтв и дд звук
Някъде четох (или чух), че някои от германските телевизии предават концерти и мачове със съраунд звук. Дали е вярно,и ако е , тия типове наистина са отишли доста напред. Бих се включил.