Усилвател "Студио 2" 2х35 Вт

Съобщение
Автор
alex555555

Усилвател "Студио 2" 2х35 Вт

#1 Мнение от alex555555 »

Някои занимавал ли се е с тази антика, проблема ми е следния: немога да намеря от къде да вкарам входния сигнал в смисъл да заобиколя тези гадни "Динамични" и "Кристални" входове и пак да мога да му използвам тонкоректора и екуалайзера а крайното стъпало по късно ще го модна ако дадете някоя идея. :)

Аватар
DDB
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#2 Мнение от DDB »

Няма нищо гадно в динамичните и кристалните входове - съответно за грамофони с динамична или кристална доза. В твоя случай спокойно можеш да използваш входа за кристална доза или входа магнетофон, ако ще включваш CD примерно...

alex555555

#3 Мнение от alex555555 »

Включвам си Компа, ама се губи единия канал, немога да намеря схема или как да вкарам входовете направо на тонкоректора, опитах тук и там но се намали силата на звука,

П.С. сложил сам захранване на всеки канал поотделно с цел да повдигна малко мошноста защото ми се видя малко слабо

Bojidar200

#4 Мнение от Bojidar200 »

alex555555 написа:П.С. сложил сам захранване на всеки канал поотделно с цел да повдигна малко мошноста защото ми се видя малко слабо
Бях правил измервания на синусоида за да проверя точната мощност на усилвателя : При 4om 2х70вата на 8om 2х40вата. Не е малко! :)

gps

#5 Мнение от gps »

Той божидарчо е от тези които първо стрелят а после питат "кой е?" :D :D :D Ако ги беше гледал тези 40 W или 70W 8O 8O 8O на осцилоскоп.......Алекс-не може ли да подаваш коригиран сигнал от компа направо на крайното стъпало(само 2 екранирани кабела водят към него-няма как да го объркаш)?Че да прескочиш тонкоректора защото наистина високите са тенекиени а баса -дървен.А в переспектива-на същото захранване ново крайно стъпало 2х30W реални.

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”