стерео потенциометър във Варна
-
NASKO91
стерео потенциометър във Варна
Някой да знае откъде във Варна може да се купи добър стерео потенциометър?
-
NASKO91
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Млади приятелю, хубаво е да изчетеш всичко в архива на сайта, както те посъветвах, като и да си намериш някой учебник по основи на електрониката и електротехниката. В противен случай рискуваш да получаваш майтапи в отговор на въпроси, които повярвай ми са доста глупави. Все пак тук се събираме за да споделяме знания и опит, но на малко по-високо ниво. Така, че е необходимо да се подготвиш, за да можеш да позваш тази макар и скромна база от знания и данни, която се намира тук...NASKO91 написа:10x
-
NASKO91
dobre,iz4etoh arhiva,foruma,dori pregledah linkovete,no vse o6te ne moga da namerq otgovorite na nqkoi vyprosi!blagodarq na vsi4ki,koito otgovoriha na typite mi vyprosi,a dori i na tezi,koito pove4e se drazneha.Taka ili ina4e o6te naistina sym malyk,no mnogo mi se iska6e da moga i az da pravq takiva ne6ta kato vas,no v posledstvie se okaza 4e e tova dosta trudno.Ot foruma nau4ih mnogo ne6ta,koito ne znaeh za tehnikata i tonkolonite,zaatova vi blagodarq i obe6tavam 4e pove4e nqma da pritesnqvam nikogo s gluposti,a 6te se opitam da namiram otgovorite na vyprosite sam!
PS:izvinqvaite za latinicata no nqma kak v momenta!10x za razbiraneto
PS:izvinqvaite za latinicata no nqma kak v momenta!10x za razbiraneto
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Teodor Ainadjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
NASKO91
dobre,obe6tavam na vsi4ki,4e o6te utre otivam da si vzema u4ebnik po elektrotehnika!mejdudrugoto v4era me prieha v eletrotehnikuma s specialnost promi6lena elektronika! 
П.П. (Кирил)
Вече при всеки диалогов прозорец за постване на ново съобщение или реплика има бутон за промяна на клавиатурата КРЕДОР горе вляво на прозорчето за постване на съобщение. Така, че ползвайте КИРИЛИЦА. Наистина от тук нататък всички постове на латиница ще бъдат изтривани.
Ето и картинка, на която се вижда бутона, ако случайно някой не го е видял:

П.П. (Кирил)
Вече при всеки диалогов прозорец за постване на ново съобщение или реплика има бутон за промяна на клавиатурата КРЕДОР горе вляво на прозорчето за постване на съобщение. Така, че ползвайте КИРИЛИЦА. Наистина от тук нататък всички постове на латиница ще бъдат изтривани.
Ето и картинка, на която се вижда бутона, ако случайно някой не го е видял: