AT WAR WITH INDUSTRIAL
- Teodor Gugulanoff
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
ФАНАТИЗЪМ
Забелязвам един постоянен парадокс.
Любителите на фабричното не са чували DIY и поради тази причина наричат жара и ентусиазма, с който привържениците на DIY защитават качествата им фанатизъм и тероризъм.
Обаче в 100% от случаите привържениците на DIY са чували фабрични произведения, докато обратното задължително не е вярно....
И КОЙ Е ФАНАТИКА В ТОЗИ СЛУЧАЙ?
Типичен феномен, да отричаш нещо което не познаваш и още един типичен БЪЛГАРСКИ феномен:
Моето си е най-хубаво, защото съм се набутал 100% за него.
Както се опитах да напиша в един пост: ТЕ НЕ ВИ ПЛАЩАТ ДА ИМ ХВАЛИТЕ СТОКАТА!!!
Когато отиваш да оставиш 2 квадратни метра собствена кожа за нещо трябва да бъдеш критичен!!! И факта, че не си бил в момента на купуването, не те оправдава! Трябва да осмислиш всичко това и все едно в един момент да бъдеш недоволен... Защото прогресът принадлежи на недоволните...
Любителите на фабричното не са чували DIY и поради тази причина наричат жара и ентусиазма, с който привържениците на DIY защитават качествата им фанатизъм и тероризъм.
Обаче в 100% от случаите привържениците на DIY са чували фабрични произведения, докато обратното задължително не е вярно....
И КОЙ Е ФАНАТИКА В ТОЗИ СЛУЧАЙ?
Типичен феномен, да отричаш нещо което не познаваш и още един типичен БЪЛГАРСКИ феномен:
Моето си е най-хубаво, защото съм се набутал 100% за него.
Както се опитах да напиша в един пост: ТЕ НЕ ВИ ПЛАЩАТ ДА ИМ ХВАЛИТЕ СТОКАТА!!!
Когато отиваш да оставиш 2 квадратни метра собствена кожа за нещо трябва да бъдеш критичен!!! И факта, че не си бил в момента на купуването, не те оправдава! Трябва да осмислиш всичко това и все едно в един момент да бъдеш недоволен... Защото прогресът принадлежи на недоволните...
-
QUATTRO
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Quattro,знаеш ли е коя е причината да не правя тестове на фабрични свирки и да не пиша рецензии за тях в списанията?
Трябва да лъжа такива като тебе!
Както ми казаха вчера-"ти ще бъдеш обективен и търговците ще ми спрат кранчето откъм рекламата,която си се плаща,а това значи да закрия списанието"
Имал съм възможността да слушам свирки за доста повечко пари от твоя денон
Обикновено плащаш 9/10 от цената заради името.
Другото е плод на сръчен китаец при сглобката+китайско роботче,което лепи компонентите
Нали не вярваш все още,че са ти го направили в Япония Денончето?
Там това производство отдавна го няма,просто никой не го декларира,щото падат продажбите.
Така,че толкова по темата.
Ако си в джаза,лесно можеш да прецениш как стоят нещата,говорим за схемни различия,недостатъците и предимствата на които са до болка известни
Ама ти явно си потребител,който си купува
Фабричното,особено ширпотреб-а до 5000$ е компромис!
Винаги! Аз компромиси съ себе си не правя
Просто цялата хамалогия от това сравнение е,че ще откриваме колелото на нова сметка...
Май са го открили преди повече от 3000 години,ако не ме лъже паметта...
Трябва да лъжа такива като тебе!
Както ми казаха вчера-"ти ще бъдеш обективен и търговците ще ми спрат кранчето откъм рекламата,която си се плаща,а това значи да закрия списанието"
Имал съм възможността да слушам свирки за доста повечко пари от твоя денон
Обикновено плащаш 9/10 от цената заради името.
Другото е плод на сръчен китаец при сглобката+китайско роботче,което лепи компонентите
Нали не вярваш все още,че са ти го направили в Япония Денончето?
Там това производство отдавна го няма,просто никой не го декларира,щото падат продажбите.
Така,че толкова по темата.
Ако си в джаза,лесно можеш да прецениш как стоят нещата,говорим за схемни различия,недостатъците и предимствата на които са до болка известни
Ама ти явно си потребител,който си купува
Фабричното,особено ширпотреб-а до 5000$ е компромис!
Винаги! Аз компромиси съ себе си не правя
Просто цялата хамалогия от това сравнение е,че ще откриваме колелото на нова сметка...
Май са го открили преди повече от 3000 години,ако не ме лъже паметта...
5853 Labs
SE valve amps.

SE valve amps.
-
audioman
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Калояне 
Иска ти се да спечели транзистора,няма лошо в това,сигурно е възможно,ама ако транзистора е в Сингъл Ендед Клас А,а ламбата в пуш пул
Това е АВ.
Тоя клас съм го отрекъл отдавна.
Каузата е изгубена
Както и времето за тоя сравнителен тест
Да не забравяме,че форума е DIY ориентиран.
Иска ти се да спечели транзистора,няма лошо в това,сигурно е възможно,ама ако транзистора е в Сингъл Ендед Клас А,а ламбата в пуш пул
Това е АВ.
Тоя клас съм го отрекъл отдавна.
Каузата е изгубена
Както и времето за тоя сравнителен тест
Да не забравяме,че форума е DIY ориентиран.
5853 Labs
SE valve amps.

SE valve amps.
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Borislav Uzunov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Изобщо не личи по приказките ти, че си преминал 30-те. Държиш се като някое малко дете на което майка му е купила скъпа играчка и иска да се изфука пред останалите деца. Просто забрави да впечатлиш някой от този форум.QUATTRO написа:Айде още един смехурко.
Бе хора що някои от вас се държат като 2 ра група 1 ви срок???????????
Говоря като човек да седнем и да сравним, ако се окаже че Денончето свири по-добре кво да ви правя?
Както и да свири дал съм пари ЗАЩОТО МИ ХАРЕСВА НА МЕН как свири, на вас си ви харесва DIY, кво правиме, ще се стреляме ли?
Излиза че НЯКОИ хора тук са по-фанатизирани на тема DIY и не биха признали някое фабрично за по-добро дори и наистина да е по-добро, все едно споря с арабски терористи.
Кво има да се пише повече да му еба майката? Сядаме и слушаме, ако загубя печелите каса бира, ако спечеля DIY отбора дава касата, и в двата случая я изпиваме заедно.
П.С. Надявам се присъстващите да са на над 33-34 годишни и да се държат като такива
И особено ме дразни твоето последно изречение. Аз съм на 25 и не преценявам хората по годините. Щото виждам постоянно хора над моята възраст на който главите са им празни.
Последно промяна от Borislav Uzunov на Съб Юни 25, 2005 12:04 am, променено общо 1 път.
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
QUATTRO
Ок, исках просто да сравня, не да обявавам награди, просто да чуя разликата та дори и след това да се проклинам че съм дал толкова пари. Единствено Уидоу разбра желанието ми и намеренията ми, съвсем чистосърдечни и добронамерени, идеята е не да се изфукам щото съм си купил техниката за свое удоволствие а не за удоволствие на клуба и то преди да се регистрирам в тук. ПРОСТО ДА ЧУЯ РАЗЛИКАТА, толкова ли несвързано се изразявам че само един човек ме разбра????????
Не, боли ме кура кой ще спечели, все ми е тая. Щом сте толкова предубедени имате касата без въобще да си давам зор да мъкна 17 кг, къде да ви я донеса?
Не, боли ме кура кой ще спечели, все ми е тая. Щом сте толкова предубедени имате касата без въобще да си давам зор да мъкна 17 кг, къде да ви я донеса?
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
QUATTRO
Не съм но какъв е смисъла да се потя да го нося при положение че не можем да се разберем. Никъде не твърдя ако си забелязал че моето е по-добро при положение че не съм чул DIY но за сметка на това се начетох колко DIY е по-добро
.
Затова вместо да слушаме, сравняваме и пием бира с чипс без значение за чия сметка само ще пием бира, лошо няма
Затова вместо да слушаме, сравняваме и пием бира с чипс без значение за чия сметка само ще пием бира, лошо няма
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
QUATTRO
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Хм,интересно 6.1 ли каза че е?
17/7=2.42 кг за стъпало,при положение,че му декларират поне по 100 вата на канал(то е ясно,че ги няма)
На мене само трафа за 2х30 вата ми тежи към 5 кг,отделно кутия,капацитети,абе ще ги изкарам къде 10
Явно Денона е пълен с хелий(с водород е опасно,мое да гръмне :Р),за да е толкова лек
17/7=2.42 кг за стъпало,при положение,че му декларират поне по 100 вата на канал(то е ясно,че ги няма)
На мене само трафа за 2х30 вата ми тежи към 5 кг,отделно кутия,капацитети,абе ще ги изкарам къде 10
Явно Денона е пълен с хелий(с водород е опасно,мое да гръмне :Р),за да е толкова лек
5853 Labs
SE valve amps.

SE valve amps.