10 Band Equalizer
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
audioman
-
Satan
Rane са фирма която произвежда най-различни аудио устройства и на сайта си дават схеми погледни там на www.rane.com ...
-
audioman
От схемотехническа гледна точка първата би трябвало да има по-малко шум от втората..... Естествено трябва да се ползват нискошумящи компоненти - ОУ и резистори под 10-15 килоома в сигналните вериги.
Rane имат доста интересни неща в сайта, ориентирай се по схемите на производители за това как се правят нещата, а пък място за тунинг винаги има - искам да кажа че хватки като входно - изходни схеми и най-необходими функции и обща организация на изделието е най-добре да гледаш от фирмени изпълнения.
Rane имат доста интересни неща в сайта, ориентирай се по схемите на производители за това как се правят нещата, а пък място за тунинг винаги има - искам да кажа че хватки като входно - изходни схеми и най-необходими функции и обща организация на изделието е най-добре да гледаш от фирмени изпълнения.
-
dimithehunt
- има известен опит

- Обратна връзка:
- SlowDead
- има известен опит

- Обратна връзка:
Идеята е да има някаква корекция ...dimithehunt написа:Остава въпросът нужно ли е всичко това.
Не е ли по-добре директна връзка източник>усилвате>озвучително тяло?
Няма да имаш проблеми с шумове и допълнителни изкривявания и каквото още може да стане при толкова опампове накуп.
иначе и на мен първият вариант по ми допада.
Усилвателя няма да го слушам аз... а иначе моя си бих го направил директно... но предпочитам да има и еквалайзер със едно просто копченце с което да се вкл. ек-то или директно сигнала да влиза в у-теля .. това е идеята
Все пак повечето музика която слушам е мп3 така че за кои знае какво качество неможе да става и на въпрос от самия изтучник.. не мислиш ли