Идея си нямаш от колко време мечтая за такова нещо ама нали се по нещо не ни стига (къде пари, къде акъл в моя случай) и не съм задълбавал в тая насока. Но както ми се върти из главата все си мисля, че идеалния вариант за мен, а и за хората с не много голям бюджет е следния:
1. Предусилвател, който да има входен селектор с примерно 2 режима на работа-CD и DVD. Желателно е да има контрол на нивото на предни,задни и център по отделно, но това вие ще кажете дали да става от предусилвателя или от стъпалата. Разбира се линеен изход за суб.
2. Усилвател за предните колони- "The blue pill"
3. Усилвател за задни и център- А+В на Widowmaker
Тези три компонента умело се обединяват с един хубав орехов преден панел и алуминиеви шини +няколко светодиодчета и 1-2-5 врътки отпред.
4. Усилвател за суб-а- Widowmaker май достатъчно добре си знае работата
5. Предни колони- по-евтините варианти на говорителите на 2meninresearch в хорнички
6. Задни колони- ТЛ с говорители Visaton BG20 (тук Oceanman-a свърши много добре работата си)
7. Център- 2 или 4 броя вплетени една в друга ТЛ-и от типа на малкия ТЛ проект на Кирил
8. Съб- Peerless xls12 в ТЛ (по идея на Oceanman)
Това ми е мечтата засега. Да се надяваме, че благодарение на вас няма да остане само такава...
Oceanman, какво ще кажеш за тая идея? Ще се радвам да се доизчисти в този пост и да знаем накъде вървим накъде отиваме. Между другото имам приятел, който също доста се е навил така че ще имаме съподвижници
ПП. Не е нужен никакъв декодер предвид това, че повечето сносни плеъри си имат вграден....