На този свят всичко е възможно, но не всеки може да го направи.dark написа:Въпросът ми е следния,възможно ли е трафа на 'Blue Pill' да се вземе от някакъв стар телевизор или радио,и ако е така от кой.Ако не е възможно то поне може ли да се пренавие от някаква марка TV или радио (близък до необходимия) трафа та ка че да пасне идялно на "Blue Pill".Или единсвеният начин е да се навият по поръчка(защото не ме бива в навиването много,много),същото се отнася и за дросела![]()
[/b]
Сега да ти обясня по-просто. Много от активните участници във форума (включително и аз) са разбрали какво значи звук и музика благодарение на Етераудио. Така че без повече тъпи забележки.Boris Minchev написа:Не се и съмнявам, че са добри. Не се шегувам. Но идеални..Borislav Uzunov написа:Запази си мислите за себе си, като не ти харесва форума не участвай!Boris Minchev написа: Мисля, че вече наистина почнахте да прекалявате.Форума да не е на етераудио вече, че като не ми харесва да не участвам? Аз не говоря за хората от форума, а за етераудио.
Не се сърди че и аз те компроментирам.Boris Minchev написа: Мисля, че вече наистина почнахте да прекалявате.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта