6C33C-Б и 6С41С помогнете .

Ако знаеш какво искаш!
Съобщение
Автор
Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#16 Мнение от Ivan Rachev »

:lol: бравооо имаме вече един свирещ :lol: ...ако не се лъжа първият ти лампов амп беше ултра елементарно синио хапче с което ти беше бая трудно да се оправиш

п.с. донесете го на изложението ще е интересно да го чуем... , а кой спами остави на модераторите и админите да решават :wink:

с уважение Рачев :wink:
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Аватар
Momchil
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#17 Мнение от Momchil »

Явно никой не иска да ми помогне!
Както и да е аз ще продължа да чета ,надявам се някои ден да сътворя нещо с тези лампи. :)
Поздрави : Момчил

Nikola Nikolov

#18 Мнение от Nikola Nikolov »

Момчиле,
Като бъда в София, може да поговорим...

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#19 Мнение от Ivan Rachev »

:) аз си мисля че няколко души се опитахме да ти помогнем , или за теб помощ е само ако стане това което си си намислил ?
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Аватар
Momchil
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#20 Мнение от Momchil »

Иво прав си !
Не искам да обидя никого .
А и ако не си помогна сам няма кой да ми помогне, следователно най-добре ще е да почета още за да не говорим само празни приказки!
А ти ме очакваи скоро !
Не мисля да се връщам с празни ръце от София около 21-22 Април .
С уважение : Момчил

Nikola Nikolov: Ще се радвам да поговорим !

Аватар
Rumen Suvandjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#21 Мнение от Rumen Suvandjiev »

Momchil написа:Явно никой не иска да ми помогне!
Не е така. Аз лично бих ти помогнал на драго сърце, но с тези две лампи само съм си поиграл и нямам реализиран сполучлив проект.За разлика от класическите триоди от рода на 2А3, 6С4С, 300В, при които могат да се изпробват много различни режими при съизмерими нелинейни изкривявания, лампите 6С33/41С изискват сравнително висок аноден товар, при който за да получим мощност, трябва да повишим анодното напрежение. Във въпросния режим обаче мощността на анода надвишава допустимата. Затова повечето проекти за 6C33C например са с аноден товар от порядъка на 300-600 Ома (някои фирми вече дори предлагат изходни трансформатори с такива номинали), с които наистина се постига изходна мощност от 10-12W, но резултатът е липса на лекота в детайлите на звуковата картина и един характерен механичен звук.
Затова даниел нарече тази лампа тегава. Наистина, лесно е да свирне, но това не е най-важното...

Аватар
Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#22 Мнение от Daniel Petrov »

T-beg написа:
Daniel Petrov написа:Тия лампи са тегави като за първи път, изходния траф е по труден за удурдисване, трябва ти някакъв по ординарен триод или пентод в триодно, що не пробваш с ГУ-50 в триодно?
Един двоен триод в двустъпална схема, т.е. предусилвател и драйвер и трето стъпало с ГУ-50?
Изходния траф ще стане по лесно в случая, мога да ти драсна някаква читава схемичка.
какво им има на лампите г-н Петрович? и защо да са тегави?
какво не им харесваш мю=4,Ri=350ома ток колкото поискаш(почти) какво повече може да желае човек..?
Колко усилвателя си направил с 33-ки?
Поне един?
И как свирят?
Дай да чуем!
5853 Labs
SE valve amps.

Изображение

Аватар
Borislav Uzunov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#23 Мнение от Borislav Uzunov »

satansho, какво стана бе приятелю? Защо не си донесе усилвателя? Я кажи сега пак, кой е клакьор и кой е силен на приказки.
Министерство на Звука
We are the Musicmakers

stanislav

#24 Мнение от stanislav »

абе момко земи се скрийй некъде ,така и така не те виждам .... 8)

П.С.знаеш ли цъкнах на бутончето с виж всички мнения на еди кой си ..
и какво видях на първите 2 страници само 2 мнения свързани с аудио всичко друго офф топик и заяждане с тоя или оня ...
просто не виждам смисъл да комуникирам с тебе ,така че отново съжелявам не те виждам... :wink:

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#25 Мнение от Ivan Rachev »

:lol: абе Каминаджията вместо за пореден път да показваш какъв завистлив и невъзпитан простак си :lol: , трябваше да влезеш да чуеш усилвателя с ГМ70 на Боби за да разбереш колко далече сте от истината цялото ви отборче :? ...ама не ти стискаше нещо ...щот се върте от вънка като в небрано лозе :wink: ...това наистина ти е най-последното предупреждение , след като си банван 3 пъти и пак държиш да си при нас , спазвай правилата и говори от нивото на което си :wink:
п.с. Аспарух няма нито един пост тук , според елементарната ти логика какво значи това :lol:
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Аватар
Borislav Uzunov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#26 Мнение от Borislav Uzunov »

stanislav написа:абе момко земи се скрийй некъде ,така и така не те виждам .... 8)

П.С.знаеш ли цъкнах на бутончето с виж всички мнения на еди кой си ..
и какво видях на първите 2 страници само 2 мнения свързани с аудио всичко друго офф топик и заяждане с тоя или оня ...
просто не виждам смисъл да комуникирам с тебе ,така че отново съжелявам не те виждам... :wink:
Аз не се крия, аз бях там, но ти май се скри....
Само това ли успя да си изсмучеш от пръстите?
Виж, съвсем сериозно ти отправих предизвикателство да дойдеш на изложението с нещо което ти си направил и да поговорим. Ти обаче доколкото разбрах си се появил за две минути и нямаше смелоста да влезнеш и да послушаш.
Усилвателят ми беше на масата, можеше да се види, пипне и чуе, но страха си е голяма сила.
А това че две от мненията ми са свързани с аудиото а останалите 300 са заяждане, се дължи на хора като теб.
Но ти явно си такъв и няма да се промениш. Това си е твой проблем.
Министерство на Звука
We are the Musicmakers

Публикувай отговор

Обратно към “Лампови усилватели”