sorry ако съм се изложил много

Прочети внимателно цялата тема за The Blue Pill - в нея има и схема, и коментари към нея, и подробности откъде могат да се намерят всички части.2N3055 написа:От скоро чета по темата.
Вероятно за в бъдеще ще трябва.Аз съм на мнение, че хората, насочили се към Хапчето вече не правят двутактни схеми...2N3055 написа:Темата, я прочетох но не знам какво да направя да си поръчам ли кит. Да опитам да си сглобя усилвателя сам, дали да не сглобя друг push pull усилвател? Не съм се спрял на конкретна схема засега и съм доста объркан.Този ли усилвател е най-добър? Освен това моите колони са ЧасПром и не знам дали ще са подходящи за него, не знам. Ще трябва ли да ги сменя?
Започни с ТАЗИстатия.После се поразходи из останалите теми.Обърни внимание на групите за ОТ - било то рупори или ТЛ....2N3055 написа:Не знам от къде да започна. От една страна си харесвам колонките, но явно ще трябва да ги сменям ако искам хапчето. Колоните ми са 80вата. Какво смятате за варианта с push pull усилвател? Би трябвало да стане доста по-мощен. В интернет прочетох, че и криви по-малко.
Характеристиките били по-добри.Прочетох и обратни мнения. Какво мислите по въпроса. Благодаря предварително.
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 5 госта