Chikov, с лампи може да се постигнат големи мощности с прекрасно качество на звука.Въпроса е каква мощност търсиш! А какви ти са колоните? Да не са музикански?

chikov написа:Колоните са правени от мен но по всички правила и без да се ограничавам от към бюджета
Аз точно затова дадох бюджета като едно от изискванията.chikov написа:Паднете на земята въпроса ми беше напълно земен.
Това е най-лесният начин човек веднъж завинаги да се разочарова от ламповата техника. Ако разполагах само с 300 лева за усилвател и нямах възможност да си направя сам, никога не бих си купил лампов. Особено пък китайски.pertu написа:Дори си купете лампов усилвател за 300 лева, това ще бъде една първа отправна точка за развитие....
Може и по-евтино да засвири. Аз мога да я накарам да свирне за 5 лева. Купуваме за тези пари една дефектна ГУ81М, взимаме един молив и с него започваме да я почукваме в ритъм. Може и да си припяваме.DRGeorgiev написа:Около 2500 лева минимално ще дойде да свирне гу81m
Ти си един нереализиран палячо! Използвам този израз,който научих от Г-н Иван Рачев и не можах да се стърпя да не го използвам. Просто те охарактезира на 100%.Върни се там, откъдето си изпълзял!chikov написа:Да не са музикански?
Първо с научете как се пише "музикантски"И второ едва ли ще споря с човек който не е прочел дори един вестник камо ли книга.Израстнал съм наистина като музикант и до ден днешен съм.Ако искаш мога да добавя DJ и накрая професионален електротехник.А колоните ми са мечта за такива като теб.......................................!Нямам намерения да обиждам затова спирам.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта