...6tom misli6 4e gu-50 e nepodhodia6ta za usilvatel predpolagam 4e niama da se pritesni6 sled kato si gotov s tvoiat da gi nadsvirim s moia kato 6te pokanim kolegite ot foruma te da kajat imali razliki niamali ....suvsem priatelska pokana za nadsvirvane ti otpraviam
Стана интересно включвам се и аз ако е възможно за сега имам готов усилвател със EL34, направил сЪм почти усилвателя със EL84 , а сега съм започнал и със GU50
разполагам и със следните лампи 6h8c , 6h5c ,AZ12, 6C19П,6П14П,ECC81,ECC82,ECC83,ECC84,ECL84,ECL1,E88C,ГУ50 И ДОСТА ДРУГИ.
МОГА ЛИ ДА ПОПИТАМ ОТ КЪДЕ СТЕ СИ КУПИЛИ НАВИВАЧКА ЗА ТРАНСФОРМАТОРИ ?? (ИНАЧЕ ТРЯБВА ДА ХОДЯ ПРИ ЕДИН ПРИЯТЕЛ ДА НАВИВАМ АМА МИ Е ДАЛЕЧЕ)
Навивачката е от Илиянци. Трябва и доработка, но е само 40лв. Има си и брояч. Ръчна или с допълнителен двигател, който сам трябва да намериш и монтираш.
Рутчо, как ти звучи - в описаните от теб схеми 1 или 2 да се ползват 6Н2П и 6Н3П защото от тях имам количества, от различни партиди и години и ще могат да се подберат.
ПП Почвам го усилвателят - и ще разчитам много, много на тебе.