Въпрос относно трафа за " Blue Pill"
- Borislav Uzunov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Виждам че ти нямаш спирка и ще ти кажа, че изходните трансформатори на усилвателя ми с ГМ70 също са производство на Етераудио и са повече от идеални, затова приеми че трансформаторите на Етераудио са идеални. Това не е реклама, а факт! Сега по-спокойно ли ти е?Boris Minchev написа:Е за хапа идеалните може и да са на етераудио, но на мен ми прозвуча като иделните трафове изобщоAngel Dimitrov написа:Не се сърди че и аз те компроментирам.Boris Minchev написа: Мисля, че вече наистина почнахте да прекалявате.
Най-простото и лесно което можеш да направиш е да сравниш едно синьо хапче с някакви трафове и едно синьо хапче с неговите си трафове.
Ушевадно е.
А ти до колкото виждам трябва да имаш музикален слух.
Опитай !Явно е станала грешка.. както и да е
-
Goro
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
dark, при навиването на изходни трансформатори, могат да ти бъдат полезни специалисти по мрежови трансформатори, но тук има още тънкости, за които най-вероятно те не подозират. Ламарината трябва да е М6 и да има пик на магнитната проницаемост не по-ниско от 0,9 Тесли. Дори за евтин магнитопровод, ламелата не трябва да е по-дебела от 0,35 мм. Ширината на въздушната междина се определя като % от дължината на силовата линия на използвания магнитопровод и разбира се от постоянната съставна. Индуктивността на първичната намотка трябва да е не повече от 8 Хенри на килоом. Индуктивността на разсейване трябва да е много под 8 mH на килоом, а резонансната честота на първичната, при окъсена вторична, трябва да е много над 20 kHz.
五郎
- dark
- чете и пита

- Обратна връзка:
Мерси много адаш ,убедих се че е по добре да ги поръчам.Много ти благодариа за подробното разяснение ,смятам да ги поръчам но поради липса на средства няма да е веднага затова се заемам да кътам запаси а през това време смятам да си поразясня това-онова относно ел. лампи.Ако можеш да ми дадеш малко инфо че си нямам почти никаква представа от тях.
От тук от там захваштам по нещо но все повече взимам да се обърквам

-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
-
Nikolay Kolev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Най-евтино ще ти излезне да си поръчаш кита. ЩЕ сглобиш нещо което няма да свири като хапчето, ще чуеш истинско хапче и ще искаш да го имаш. Вместо да пилееш напразно средства, изчакай, посъбери пари ако нямаш и си вземи кита, без това цената му е смешна.
Посетете:
www.aquamania.hit.bg - любителски сайт за акваристика
www.hardware.start.bg - всичко за хардуера на куп
www.aquamania.hit.bg - любителски сайт за акваристика
www.hardware.start.bg - всичко за хардуера на куп
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
[quote:d98c1a91f0="dark"]добре разбрах че изходните трафове трябва да се поръчат,същото отнася ли се и за захранващия или него мога да си го изработя аз.(извинявам се ако ставам нахален или си прося бан но изкам да разбера
)
[/quote:d98c1a91f0]
След като имаш познати за мрежовите трафове може и да си го изработиш сам. Дали усилвателят ще свири добре или не толкова, ще зависи от това какво захранване си му направил.
След като имаш познати за мрежовите трафове може и да си го изработиш сам. Дали усилвателят ще свири добре или не толкова, ще зависи от това какво захранване си му направил.