Мисля че оформих добре въпроса и благодаря на отзовалите се!
ПС:Lozef ти си

Лозеф понеже аз ги купих ,и двата работят ,само дето е скапал едната оптика просто не поиска да тръгне колкото и да имах желание, но и моят съвет е да не пипа произволно без да е сигурен какво прави!lozef написа:Френ,внимавай да не стане работата като с Филипса и другия МаранцИмаш нещо накъсо.Провери напреженията по защитните резистори-и ще намериш в кой възел е дефекта.Като припойваше платката някъде да не си окъсил нещо
Кой е модела
Ами какво да ти кажа на "работещата" беше пречупил коланчето и ми се избодоха очите докато го оправя а другата просто не работи "мята се в крайни положения" и това много мяза на изгорена неправомерно.TomCrafT написа:Ами аз те питах какво им е било ,защото и с тях се видях в чудо ама много леко,докато тука направо ми се реве вече.Оправих всички спойки,смених стабилизаторите без 78М15,всички капацитети са нови ,както вече при всичките ми плеъри.Да се чудя какво да правя.Днес след каса бира един френд тръгна да си хвърля дипломата,че не може да го подкара.Утре почвам рийд поитовете от менюала.FenKiller дай ми някаква идея на ПМ.Иначе не знам какъв ще е проблемът с оптиката,защото няколко дни преди да ги обявя и двете бачкаха
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта