Предложете Receiver за пасивен Sub
Предложете Receiver за пасивен Sub
Предложете 5.1 ресийвър за домашно кино (5.1) с изход за пасивен събвуфер. Колкото повече предложения - толкова по-добре.
- neutravlad
- чете и пита
- Обратна връзка:
- Marian Lozev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Само в илиенци за съжаление...... 

Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
- DLS
- трупа сериозен опит
- Обратна връзка:
Не е добра идея да търсиш изобщо такъв ресивър, компромисите със захранването са достатъчни и без да се налага да се захранва и суббасовия канал. Най-лесното е да купиш нормален ресивър и да сложиш отделен усилвател за суббасите.
Не вярвам да е голям проблем да включваш още един усилвател (аз съм с 4
).
Не вярвам да е голям проблем да включваш още един усилвател (аз съм с 4

Признавам си че незнам какви могат да са проблемите със захранването. От друга страна обаче се продават ресийвъри от сорта на 7x 100W до 7x 170W?! (е да вярно че цената е като за автомобил втора ръка)
Също така ще се радвам ако дадете пример да "навържа" ресийвър и усилвател отделно (и само) за събвуфера.
А ето го и въпросния събвуфер

говорителя е pioneer ts-dvc 307d4, 400w, 89db, 12", 18-500hz
Също така ще се радвам ако дадете пример да "навържа" ресийвър и усилвател отделно (и само) за събвуфера.
А ето го и въпросния събвуфер

говорителя е pioneer ts-dvc 307d4, 400w, 89db, 12", 18-500hz
Няма абсолютно нищо специално или особено. От регулируемия линеен изход за sub, какъвто имат всички ресивъри, с един интерконект подаваш сигнал на другия усилвател, от който захранваш събуфера.pcforce написа:Някой ще каже ли как точно се връзват два усилвателя (един за събвуфера)?
Този усилвател може да бъде всеки "нормален" стерео усилвател, както и моно такъв. Добър вариант е да потърсиш стерео усилвател с възможност за мостово свързване при 4Ω товар (ако d4 в модела на драйвера означава това).
Друга алтернатива е да помислиш за нещо такова или друг подобен вариант, който да вградиш директно в sub-a.