DVD с HDMI

Съобщение
Автор
maticard

Новобрански проблеми ...

#16 Мнение от maticard »

Още в началото си признавам - тотален лаик съм. Затова изчетох каквото намерих и сега идва ред да питам:

Задачата ми е са планирам свърмването на един нов Sony Bravia с DVD ресивър, да добавя озвучение 5.1, да закача към всичко това CD. Искам да пусна HDMI връзка и да имам вход от PC. Не бих се отказал от Wireless, защото имам вече един такъв рутер и си ползвам безжичен интернет.

Така. Въпросите ми са:

1. Като купувам модел Bravia, те всичките имат HDMI вход. Какъв ресивър за нормални пари да търся, т.е какво като възможности ми трябва.

2. Този ресивър трябва да има 5.1 - Ок, какъв да бъде, има ли различни изходи и т.н. Какви кабели се ползват за колоните (за да ги сложа предварително в един нов окачен таван гипскартон).
Има ли допълнителни изходи за отделни колони, за да си закарам звук от ресивъра до тоалетната и да не изпускам мача :D и какво се случва.

3. Каква линеатура да търся в ресивъра, за да има смисъл от HDTV възможностите на BRAVIA-та. Четох, че ниската линеатура обезмисля възможностите на телевизора. Ако правилно знам, ресивъра приема сигнала от кабелната или сателита и го вкарва в телевизора.

Както усещате, яко съм се оплел, ама ремонта вкъщи върви и трябва да планирам нещата, а не после да се ядосвам защо не сложих кабел и за ... Освен това трябва да предвидя и мястото на всичко, а стаята е едва 30 кв и за кое по-напред ...

Аватар
Vladimir
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#17 Мнение от Vladimir »

maticard какъв ти е бюджета за дом. кино ?

maticard

#18 Мнение от maticard »

Все си мислех, че ще намеря кой да даде акъл. А и не са малко парите, дето съм прежалил. Ама досега си оставам само с очакването. Няма ли help и за мен?

Публикувай отговор

Обратно към “Домашно кино”