Задачата ми е са планирам свърмването на един нов Sony Bravia с DVD ресивър, да добавя озвучение 5.1, да закача към всичко това CD. Искам да пусна HDMI връзка и да имам вход от PC. Не бих се отказал от Wireless, защото имам вече един такъв рутер и си ползвам безжичен интернет.
Така. Въпросите ми са:
1. Като купувам модел Bravia, те всичките имат HDMI вход. Какъв ресивър за нормални пари да търся, т.е какво като възможности ми трябва.
2. Този ресивър трябва да има 5.1 - Ок, какъв да бъде, има ли различни изходи и т.н. Какви кабели се ползват за колоните (за да ги сложа предварително в един нов окачен таван гипскартон).
Има ли допълнителни изходи за отделни колони, за да си закарам звук от ресивъра до тоалетната и да не изпускам мача
3. Каква линеатура да търся в ресивъра, за да има смисъл от HDTV възможностите на BRAVIA-та. Четох, че ниската линеатура обезмисля възможностите на телевизора. Ако правилно знам, ресивъра приема сигнала от кабелната или сателита и го вкарва в телевизора.
Както усещате, яко съм се оплел, ама ремонта вкъщи върви и трябва да планирам нещата, а не после да се ядосвам защо не сложих кабел и за ... Освен това трябва да предвидя и мястото на всичко, а стаята е едва 30 кв и за кое по-напред ...