Първият диск е пиратския (продават ги по 8 лв ако знаеш към кого да се обърнеш), а вторият е оригиналното издание.
При първият диск, номерът отпечатан върху CD-то (до логото Roadrunner Records) е LC09231, а номерът, гравиран от обратната страна до вътрешният ринг е 1686117883-2. Нищо общо.
При вторият диск, номерът отпечатан върху CD-то (със ситен черен шрифт долу до външният край) е 1692 178832, а номерът, гравиран на обратната страна на вътрешният ринг е 3 178832-2 01.
Ето за това съвпадение обяснявах на reek.
Естествено, както се вижда и на вторите снимки, качеството на печата върху първото CD е много по-ниско от качеството върху второто, което е типично за ментетата, но това се вижда само ако човек е виждал и двете издания, или има как да ги сравни. Освен това има и дискове, които нямат картинка с по-висока резолюция, а само надписи - там по-трудно може да се прецени единствено от картинката.

Надявам се че съм бил полезен.
P.S. само да добавя нещо - когато става дума за руски лицензни дискове, на обратната обложка си пише коя фирма го издава, номера на лиценза, че диска е само за продажба на територията на Русия и т.н.т. - както са нашите лицензни CD-та. На обратната страна на въпросното първо CD няма нищо такова - гърба и предната обложка (книжката) са копия от оригиналните, но книжката на първото е мъничко по-тъмна от оригиналната (сравнявал съм и други оригинални vs. руски издания, и винаги руската книжка е била малко по-тъмна от оригиналната). В случая наричам въпросното първо CD пиратско, защото според мен ако е лицензионно, при всички положения някъде трябва да го пише. Всичките руски, копия на западните издания са с някакви малки разлики - както по-горе се вижда на снимката: отпечатаните картинки върху носителя са с по-лошо качество, обложките винаги им са малко по-тъмни. Но никъде - върху диска или върху задната обложка, не пише че диска е произведен в Русия - а те са такива 100%. На задната обложка на горепосоченият оригинален Dream Theater пише, че е отпечатана в USA (и ми е пратено от там), на руското копие такава информация липсва. Виждал съм и такива, на които пише че са произведени в Япония, а са стопроцентови руски. С бар-код, IFPI, книжка с текстове и снимки, че и йероглифи. Остава варианта съответната звукозаписна компания да ги поръчва в Русия да й ги правят - може би с цел по-ниски производствени разходи, и да си ги продава после обратно навън, но не ми се вярва да е така.