Нее необходимо да изчитам цялата библия за да знам че исус се е родил в Витлеем...
Любопитно
-
OB
- Borislav Stankov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Гледай сега друже, първо тук не е за начинаещи и второ никой не е длъжен да ти помага.OB написа:Е нали ти си голямия разбирач.. обясни ми точно на тая схема от А до Я какво точно да направя и като проработи ще съм ти благодарен. Ако няма да ми помагаш много здраве и ще се мъча сам.
Нее необходимо да изчитам цялата библия за да знам че исус се е родил в Витлеем...
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.

CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!

CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!
-
OB
-
D.Kolev
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
OB
-
D.Kolev
-
OB
D.Kolev ама ти не ми викай "щом нещата за теб стоят по този начин" защото от начало някои момчета съвсем човешки се отнасяха с мене и савсем очтиво ми помогнаха (даже и похвалих форума) .. докъто не се появиха големите "напреднали" като тебе, които се бият в гърдите и ме лаят щото да си намират работа.
Аз в форуми така или иначе нямам намерение повече да влизам защото има много неща които са ми казвали, че нямало да станат но въпреки това съм ги правил и също така са ми казвали най-критични неща за нещо от което съм бил после смаян колко добре работи.
Само недейте да ме изкарвате мене кривия ок?
П.С. Ivan Rachev гледай много много да не ти знае устата.
Аз в форуми така или иначе нямам намерение повече да влизам защото има много неща които са ми казвали, че нямало да станат но въпреки това съм ги правил и също така са ми казвали най-критични неща за нещо от което съм бил после смаян колко добре работи.
Само недейте да ме изкарвате мене кривия ок?
П.С. Ivan Rachev гледай много много да не ти знае устата.
-
Gavril Gavrilov
Господи, скапаната ни образователна система вече тотално се пропуква - куцо и сакато иска висше а няма акъла и за начално.
Само аз ли съм, или забелязвам как всяко ново поколение, понеже все пак съм по-близко до туристи като този, затъпява с втрещяващи темпове.
На какво се дължи това, нима не сме във века на информацията? Явно такъв тип хора не са готови да живеят във време на свободно обменяща се информация. Трябва да се постави някаква цена на знанията, за да се усетят гьонове като този, че нищо не идва лесно, и да се прави преценката кое може и кое не може да разбере.
Само аз ли съм, или забелязвам как всяко ново поколение, понеже все пак съм по-близко до туристи като този, затъпява с втрещяващи темпове.
На какво се дължи това, нима не сме във века на информацията? Явно такъв тип хора не са готови да живеят във време на свободно обменяща се информация. Трябва да се постави някаква цена на знанията, за да се усетят гьонове като този, че нищо не идва лесно, и да се прави преценката кое може и кое не може да разбере.
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
...OB написа:Аз в форуми така или иначе нямам намерение повече да влизам защото има много неща които са ми казвали, че нямало да станат но въпреки това съм ги правил и също така са ми казвали най-критични неща за нещо от което съм бил после смаян колко добре работи.
-
Rumen Zografov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
OB,шефе......тия хора,които ти така лекомислено обиждаш сега,когато са учили и чели подходящата литература,не е имало нито интернет,нито форуми,където всичко да им е било наготово.И са се борили сами и не са хленчели,че една схема не им тръгва,и не са изкарвали никого виновен.
Ти,бате,си точната представителна извадка на типичния средностатистически български лайнар,каквито са значителна част от хората в БГ.Е за т'ва нема да се оправим скоро....
П.П. И недей да командориш на кой да му знае устатата и на кой - не,ОК?!?!?!
Ти,бате,си точната представителна извадка на типичния средностатистически български лайнар,каквито са значителна част от хората в БГ.Е за т'ва нема да се оправим скоро....
П.П. И недей да командориш на кой да му знае устатата и на кой - не,ОК?!?!?!

- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
[quote:eab2d43c43="OB"]Е нали ти си голямия разбирач.. обясни ми точно на тая схема от А до Я какво точно да направя и като проработи ще съм ти благодарен. Ако няма да ми помагаш много здраве и ще се мъча сам.
[/quote:eab2d43c43]
1. ТОЗИ ФОРУМ НЕ Е ЗА НАЧИНАЕЩИ! Така пише в началото.
2. Нямам време за частни уроци. Ако някой от колегите има желание нека ти обяснява. Като гледам ще трябва да е доста дълго обяснението като се започне от основните закони.
3. И да ти го обясни някой докато сам не го разбереш няма да има голяма полза. Просто ще си пуснал някаква схема без да знаеш как и защо.
4. Не разбрах каква е целта ти. Ако е да пуснеш конкретната схема намери някой приятел да ти я оживи. Ако искаш да се учиш ти казах начина.
5. Знания не се получават по форумите, а от четене на (специализирани) книги!!!!
1. ТОЗИ ФОРУМ НЕ Е ЗА НАЧИНАЕЩИ! Така пише в началото.
2. Нямам време за частни уроци. Ако някой от колегите има желание нека ти обяснява. Като гледам ще трябва да е доста дълго обяснението като се започне от основните закони.
3. И да ти го обясни някой докато сам не го разбереш няма да има голяма полза. Просто ще си пуснал някаква схема без да знаеш как и защо.
4. Не разбрах каква е целта ти. Ако е да пуснеш конкретната схема намери някой приятел да ти я оживи. Ако искаш да се учиш ти казах начина.
5. Знания не се получават по форумите, а от четене на (специализирани) книги!!!!
-
Rumen Zografov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка: