Усилвател - мнение SU-C800U / A 900S

Харесах си един усилвател дали става?
Съобщение
Автор
Rumen Zografov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#16 Мнение от Rumen Zografov »

GTI_PoWeR написа:... Да не би на целия свят Hi-Fi да се базира върху Blue Pill & Ether audio??

Не,батенце,това е HI-END :!: Който HI-END,обаче,ти не си слушал и за това не го проумяваш.

П.П. Прав си,да,Рачев не може да ти помогне,имаш нужда от специализирана медицинска помощ :wink:
Изображение

Аватар
drvdr
чете

#17 Мнение от drvdr »

Опа,
какво стана тук?! Обърнахте ми темата на чака рака.
Целта е все пак да се предложи нещо, вие се дерете но дайте и нещо да се свърши - резултат да има. Така всички доволни.

Поздрави

Rumen Zografov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#18 Мнение от Rumen Zografov »

Ти си определено за хапче или ДоГЦ :wink: Ако все пак държиш да не е DIY-изделие,огледай се за нещо по-старо (преди 1990г.) фабрично.Като попаднеш на нещо,чуй го,анализирай го,питай за него.....и т.н. Междувременно,обаче,поинтересувай се и иди да чуеш някъде хапче или ДоГЦ (щом си фен на полупроводниците) :wink: Успех!
Изображение

Аватар
Simonov
има известен опит
има известен опит

#19 Мнение от Simonov »

http://bgaudio.org/modules.php?name=For ... pic&t=7919

Недей да търсиш пвече ;)
Изображение

Аватар
Dimitar Atanasov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#20 Мнение от Dimitar Atanasov »

GTI_PoWeR написа:
Ivan Rachev написа:
GTI_PoWeR написа:Какво има да споделям.....просто не ме грее много това за което масово се говори в този форум..
...рязко вазирай да не ти помогна аз.
Рачев ти няма явно как да ми помогниш, тъй като не уважаваш нищо друго освен хорни с говорители на Етер аудио и тн. Това според мен е грешно!
Rumen Zografov написа: Да не би на целия свят Hi-Fi да се базира върху Blue Pill & Ether audio??
Както изглежда в известен смисъл е точно така.

GTI_PoWeR

#21 Мнение от GTI_PoWeR »

Rumen Zografov написа:
GTI_PoWeR написа:... Да не би на целия свят Hi-Fi да се базира върху Blue Pill & Ether audio??

Не,батенце,това е HI-END :!: Който HI-END,обаче,ти не си слушал и за това не го проумяваш.

П.П. Прав си,да,Рачев не може да ти помогне,имаш нужда от специализирана медицинска помощ :wink:
Абе я ти като изобщо не знаеш какво слушам и съм слушал, млъквай! Такава помощ ще ти наложа аз, че после на теб и специлизираната медицина няма да може да ти помогни!
Не се научихте да оважавате мнението и на другите, а не само да си знаете своето. После защо никой нищо не казвал.....ми какво да кажи като след това непременно ще бъди оплюто.

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

:-D

#22 Мнение от Kiril Kirilov »

Отивай сега да бръмчиш с ФауВето на друго място :-)
Където си мислиш, че мнението ти се цени :-D

Rumen Zografov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#23 Мнение от Rumen Zografov »

Ти май се оказа поредния "Голфаджия" (то си личи от ник-а ти),който даже и заплашва,когато очевидно не приемат неговото мнение (не че въобще чухме такова,де).Виж,смехурко,ако в Ловеч си номер 1,това може да ти изиграе лоша шега другаде.Имаш късмет,че това е само форум и директния контакт е невъзможен. :wink: Ае,бегай да си слушаш "твоето" аудио и да ръчкаш GTI-ката :finga:
Изображение

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#24 Мнение от Ivan Rachev »

GTI_PoWeR написа: Абе я ти като изобщо не знаеш какво слушам и съм слушал, млъквай! Такава помощ ще ти наложа аз, че после на теб и специлизираната медицина няма да може да ти помогни!
Не се научихте да оважавате мнението и на другите, а не само да си знаете своето. После защо никой нищо не казвал.....ми какво да кажи като след това непременно ще бъди оплюто.
:lol: ей мишленце сиво , какво си слушал е ясно-зверски купешки дървета от които боли глава . И то не защото няма купешки които не свирят добре , не защото нямаш възможност за нещо по-добро , а защото си прост селянин-което няма нищо общо с прекрасния град от който си.Завидливи и неуки лекета като тебе има винаги . Добре е че има и сайт като БГаудио в който те няма да могат да виреят :) .
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Публикувай отговор

Обратно към “Усилватели”