подходящи колони....
- old_firehand
- чете и пита
- Обратна връзка:
подходящи колони....
....за това SONY имам човек в англия за пазаруване от ebay,очевидно е че колоната трябва да не е с ниска чувствителност но пък не искам да е по скъпа от 250 ...нещо като временно решение....малка мониторна може би?- спрял съм се на WHARFEDALE DIAMOND 9.1,TANNOY MERCURY F1 но пък и двете са с ниска чувствителност
дайте предложения

Последно промяна от old_firehand на Съб Ное 07, 2009 11:47 pm, променено общо 1 път.
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Re: подходящи колони....
http://bgaudio.org/forums/viewtopic.php ... x#p9829972" onclick="window.open(this.href);return false;
- old_firehand
- чете и пита
- Обратна връзка:
какво ще кажете за MISSION M34i,някой да има преки впечатления.....отказвам се от него
Последно промяна от old_firehand на Вто Ное 17, 2009 8:34 am, променено общо 1 път.
- old_firehand
- чете и пита
- Обратна връзка:
...извинявам се но тези колони не ми дават мира
какво мислите за http://www.wharfedale.co.uk/Products/Pr ... spx#detail WHARFEDALE EVO 8 "SIGNATURE" или Quad 11L2 или пък за TANNOY 609 MK2 става ли за някави модове

- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Задачката ти, както си я поставил, има противоречащи си условия.
От една страна искаш компактно озвучително тяло, от друга гониш висока чувствителност.
Това по принцип е възможно, но или трябва компромис с ниските честоти, или отиваме към друг вид конструкция с много по-висок бюджет.
И най-важният съвет - никога не купувай аудио апаратура, без лично да си я чул!
Това, че на някого се е харесала една сиситема или не, в никакъв случай не означава, ще ти ще останеш доволен. Писаниците в ревютата е най-правилно да се таксуват като платена реклама.
От една страна искаш компактно озвучително тяло, от друга гониш висока чувствителност.
Това по принцип е възможно, но или трябва компромис с ниските честоти, или отиваме към друг вид конструкция с много по-висок бюджет.
И най-важният съвет - никога не купувай аудио апаратура, без лично да си я чул!
Това, че на някого се е харесала една сиситема или не, в никакъв случай не означава, ще ти ще останеш доволен. Писаниците в ревютата е най-правилно да се таксуват като платена реклама.
- old_firehand
- чете и пита
- Обратна връзка:
по принцип си прав за ревютата но не бих си позволил да обвиня в това HI-FI Choice,...това е тест
този усилвател не се внесе в България и така и неможах да го чуя,според мен го взех изгодно
за колоните си прав ....чудя се за Таноите ще станат ли за хорни ....това което успях да намеря е че драйвера е 2040 и че кутиите са 16 литра,
компромисен вариант е WHARFEDALE EVO 8 (като за начало,по натам ще търся нещо по голямо) и дори да не си паснат с усилвателя или ще ги продам или ще си ги оставя,цената според мен ще стане много изгодна след още няколко дена - на всичкото отгоре са чисто нови и са специално издание, интересно ми е защо производителя в упътването е побликувал и схемата на разделителните филтри (за пръв път го виждам)
този усилвател не се внесе в България и така и неможах да го чуя,според мен го взех изгодно
за колоните си прав ....чудя се за Таноите ще станат ли за хорни ....това което успях да намеря е че драйвера е 2040 и че кутиите са 16 литра,
компромисен вариант е WHARFEDALE EVO 8 (като за начало,по натам ще търся нещо по голямо) и дори да не си паснат с усилвателя или ще ги продам или ще си ги оставя,цената според мен ще стане много изгодна след още няколко дена - на всичкото отгоре са чисто нови и са специално издание, интересно ми е защо производителя в упътването е побликувал и схемата на разделителните филтри (за пръв път го виждам)
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
КВО?old_firehand написа: ....чудя се за Таноите ще станат ли за хорни ....
Ще си купуваш колони, че да им ползваш само говорителите лиold_firehand написа:...извинявам се но тези колони не ми дават миракакво мислите за http://www.wharfedale.co.uk/Products/Pr ... spx#detail WHARFEDALE EVO 8 "SIGNATURE" или Quad 11L2 или пък за TANNOY 609 MK2 става ли за някави модове

- old_firehand
- чете и пита
- Обратна връзка:
ако тези TANNOY 609 ми струват 200 лв що не ....но мисля че драйвера няма да е подходящ 

- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Ако наистина ти предлагат Tannoy 609 за 200 лева, веднага взимай без да се замисляш!
После ми се обади да ти дам някои идеи...
После ми се обади да ти дам някои идеи...