Благодаря на всички за отзивите. Ще опитам да отговаря на всички въпроси.
Ламповото устройство за сега е само един ресивър на Пайнер:

Ресивъра просвири с моя помощ и сега е съвсем друг. Байпаснати са корекциите, нови прехвърлящи и катодни кондензатори, и е поставен 24 позиционен атенюатор. Остана да доработя и RIAA коректора защото оригиналния малко куца (ще имам нужда от вашата помощ за което). Сега използвам него но "пека" ето това:

За източници използвам предимно двата CD-плеера защото имам попвече дискове отколкото плочи но всичко с времето си. Technics SL-P2000 за чиито мод бях пуснал тема и в двата форума, както и Marantz CD-40 в NOS режим и някой други доработки.
Грамофона смених наскоро. Technics SL-1100 в оригиналния си вид и рамо. Смяната на дозата SURE-75M с Аудиотехника AT12Sa бе предизвикана от желанието да опитам и чуя нещо различно. Немога още категорично да реша коя ми харесва повече.
Ролковите машини са четирипистов TEAC A-3340S, малкото Акайче GX-77, и Техникса RS-1506 но със сменени изтриваща и записваща глави и сега работи като халф-трак. Имам и dbx компандер към тях.
С тонколоните (може би най-слабото място на системата ми) се боря от най-дълго време и са с най-много промени. Укрепени са допълнително вътрешно, сменени са филтрите (ефекта от което беше потресаващ) и опроводяването, демпфано е шасито на средночестотния и е добавен (временен) фазов палец (в момента коршумовиден изработен от корк и лакиран, моля бъдете снизходителни), за ВЧ върнах оригиналния с копринен купол. Като цяло звукът им няма нищо общо с оригинала. Основното подобрение се получи от подмяната на филтъра. Несъм предполагал че е възможно да се произведе такъв боклук. Препоръчвам на всички притежатели на китайски колони да се "поровят" по тях преди да ги захвърлят, имат потенциал.
Късмет на Всички във Всичко!