Моята настояща система

тук можеш да качиш снимки на личната си система , независимо каква е тя
Съобщение
Автор
Аватар
acceduzzo
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

Моята настояща система

#1 Мнение от acceduzzo »

Това е системката в момента.Ампа е с 6Е5п и 6п45ц, купих го от Dragon Hi-Fi.По негов съвет съм сменил потенциометъра а за в бъдеще и някои кондензатори.Мощноста му е 2х7вт. на 4 ома.Тл-ите са 2х50вт., 49-20000хз, 8 ома и за съжаление 87дб.За в бъдеще предстои смяната им с нещо по чувствително.Поздрави на всички! :D Изображение Изображение[ Извинявам се за лошото качество! :oops:

Desislav

#2 Мнение от Desislav »

сичко е ток ама тая "жица" кадето си я изпрал на стената невърви. :lol:

Аватар
acceduzzo
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#3 Мнение от acceduzzo »

:D :D Тва е жицата на телефона, може да го разкарам да не грози картинката.

Аватар
acceduzzo
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#5 Мнение от acceduzzo »

Ето и малко подобрение по системата ми.Широколентовия е FR13, който според мен се справя доста прилично с високите, но баса определено е от слабите му страни.Опитах се поне малко да му сваля fs със леко шкуркане на трептилката, обаче нямаше кой знае какъв ефект.Слушам ги вече една седмица и мога да кажа че въпреки недостатъците звукът им ми допада!Поздрави на всички :D Изображение

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#6 Мнение от Nanko Rusev »

acceduzzo написа:Ето и малко подобрение по системата ми.Широколентовия е FR13, който според мен се справя доста прилично с високите, но баса определено е от слабите му страни.Опитах се поне малко да му сваля fs със леко шкуркане на трептилката, обаче нямаше кой знае какъв ефект.Слушам ги вече една седмица и мога да кажа че въпреки недостатъците звукът им ми допада!Поздрави на всички :D
Я разкажи за тези. Много добре изглеждат ;) И вече вдигна чувствителността (от 87) предполагам :wink:

Аватар
acceduzzo
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#7 Мнение от acceduzzo »

Ами вдигнах я, защото са на 4 ом-а :wink: На слух падат около 80Hz. Облепени са с фолио, обаче борбата с него (фолиото) е истински ад. Мерси за ободрението. :)

Публикувай отговор

Обратно към “Моята система”