С две думи - схема за около 100W/4ohm що-годе свестна и лесна за изпълнение. Ще се ползва във съб със Boshmann SW124
Hard Choice...
-
Nikolai Nikolov
Hard Choice...
Хора, препоръчайте ми някоя схемка защото се затруднявам с избора. Имам един траф 2x30V, и след изправител и филтър ми стъпва на +/-40... Мислех DoGC, но там съм притиснат от максималното входно напрежение на стабилизатора. Другата FFEC пък ми е много мощна (250W - той трафа е толко
), а и е на +/-56V ако не се лъжа... Quad версията на дърт инструктор гледам и той не е от най-най... Ако го започна после пък трябва да го преработвам...
С две думи - схема за около 100W/4ohm що-годе свестна и лесна за изпълнение. Ще се ползва във съб със Boshmann SW124
и кросовер, така че горната гранична честота не ми е от голямо значение.
-
Rado Penev
- има опит

- Обратна връзка:
Re: Hard Choice...
Защо не олекотиш трафа?kalmara написа:Хора, препоръчайте ми някоя схемка защото се затруднявам с избора. Имам един траф 2x30V, и след изправител и филтър ми стъпва на +/-40... Мислех DoGC, но там съм притиснат от максималното входно напрежение на стабилизатора. Другата FFEC пък ми е много мощна (250W - той трафа е толко), а и е на +/-56V ако не се лъжа... Quad версията на дърт инструктор гледам и той не е от най-най... Ако го започна после пък трябва да го преработвам...
С две думи - схема за около 100W/4ohm що-годе свестна и лесна за изпълнение. Ще се ползва във съб със Boshmann SW124и кросовер, така че горната гранична честота не ми е от голямо значение.
-
Nikolai Nikolov
-
MAX
-
Nikolai Nikolov
-
Nikolai Nikolov
-
brum