ëîãî

Организационни въпроси, срещи, групови проекти и т.н.
(Само за регистрирани)
Съобщение
Автор
D.Kolev

ëîãî

#1 Мнение от D.Kolev »

ñëåä êàòî âå÷å ñè èìàìå ñàéò :lol: , äà âçåìåì äà èçìèñëèì è íÿêàêâî ëîãî êîåòî äà çàêà÷àìå ïî óñèëâàòåëèòå è êîëîíèòå ðú÷íà èçðàáîòêà :wink:
íÿêîé èìà ëè èäåÿ êàêâî äà ïèøå è êàê äà ãî ïèøå.....

D.Kolev

#3 Мнение от D.Kolev »

òî÷íî !
èëè äà ñå ãðàâèðà ëàçåðíî , íî çàäúëæèòåëíî äà å ñåìïëî è íåíàòîâàðâàùî :wink:

Аватар
kiki2002
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

ААА ИНТЕРСЕСНО Е ПРЕДЛОЖЕНИЕТО

#5 Мнение от kiki2002 »

А ИНТЕРСЕСНО Е ПРЕДЛОЖЕНИЕТО
а като знак може да се помисли от комбинация от електронни символи
да се направи кръг около текста Bulgarian Audiofile Society
BlackBLOOD написа:moje neshto kato
BGAudio.ORG
ili BAS
Bulgarian Audiofile Society
:)

Zmej

Re: ААА ИНТЕРСЕСНО Е ПРЕДЛОЖЕНИЕТО

#6 Мнение от Zmej »

kiki2002 написа:а като знак може да се помисли от комбинация от електронни символи
Като това ли? Изображение :P

Колкото до лазера - реже каквото си искаме и както си искаме... Само че взимат на дължина на линията + отделен детайл...

Аватар
Teodor Gugulanoff
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#7 Мнение от Teodor Gugulanoff »

Ако считате, че надписа "Bulgarian Audiophile Society" в 'главата' на сайта казва всичко, и така да се каже, е самодостатъчен - не четете надолу.
------------
Според мен, идеята за лого е добра, но би следвало да се предхожда от някои други 'идеи'. Едно лого изразява нещо. То не е просто интересно цветно петно върху съответната повърхност. Носи някакво послание; най-малкото, означава принадлежност към нещо.
Да предположим, че се създаде такова лого и се започне поставянето му по усилватели, озв.тела и пр., които са изработени от хора, посещаващи този форум. Какво би следвало да си помисли някой като гледа въпросното творение - Собственост на BAS ? Одобрено от BAS? Направено от BAS ? .... И какво всъщност е BAS ? - Къде е ? Кой е в него ? Какви са целите му ? и т.н. и т.н.
Съжалявам, че разсъжденията ми не се вписват креативно в оформилата се дискусия по темата, но това е моето мнение.

Поздрави,
Теодор
Изображение

D.Kolev

#8 Мнение от D.Kolev »

ñúãëàñåí
òîçè ïðîáëåì ñå ðåøàâà ñ ïîñòàâÿíåòî íà òðèòå áóêâè :
DIY :lol:
ïðåä âúïðîñíîòî ëîãî ïðèìåðíî è òîâà å , à ïîñëå äà ñè ãî ñëàãà êîéòî èñêà è íå å çàäúëæèòåëíî äà å òî÷íî òîâà ëîãî êîåòî å èçáðàíî îò ïîâå÷åòî õîðà , âñåêè ñè çàêà÷à òîâà êîåòî íà íåãî ìó õàðåñâà , âúïðåêè ÷å ñìÿòàì ÷å èìàìå ïîòåíöèàëà äà èçìèñëèì íåùî äîñòàòú÷íî êðàñèâî òàêà ÷å íèêîé íÿìà äà ïðåäïî÷åòå äà ñè ñëîæè íåùî ðàçëè÷íî.

PS ëåëåå êàê ñå óâúðòÿõ 8O

Аватар
oceanman
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#9 Мнение от oceanman »

Въпросите,които повдигна Теодор са напълно резонни.Аз на моите ТЛ не бих сложил каквато и да е емблема,защото независимо какво се е получило-те са уникални,дори с дефектите си,проектирани от мен и направени от мен...
В направата на конвертора движещи лица са Калоян,Крум и Божо,лично аз съм потребител и не мога да взема отношение...Защото с нищо не съм допринесъл...Те решават какво могат да сложат...Или Загорка,Кирил,Ники,Божо,и много други...Това са продукти,направени със собствения потенциал,било то финансов,интелектуален...и чисто ...физичен...

За общи продукти трябва да се вземат общи решения според мен,със съгласието на всички членове,или на болшинството от спонсорите проектантите и изработващите даден проект...

така поне си мисля...

Аватар
kiki2002
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Мисля че може да се отвори един нов раздел

#10 Мнение от kiki2002 »

Мисля че може да се отвори един нов раздел
ТЕСТВАНО И ОДОБРЕНО ОТ ПОВЕЧЕТО ПОРЕБИТЕЛИ НА ФОРУМА
ДА РЕЧЕМ СХЕМА НА УСИЛВАТЕЛ , КОЙТО Е ИЗРАБОТЕН И ЧУТ ОТ ПОВЕЧЕТО ПОТРЕБИТЕЛИ , КАТО СХЕМАТА , ДОКУМЕНТИТЕ И НАСТРОЙКИТЕ ЗАЕДНО СЪС СНИМКИТЕ СА ПУБЛИКУВАНИ В ФОРУМА.
АКО ВСИЧКО Е ОК И ОТ ФОРУМА СА САГЛАСНИ МУ ЛЕПВАТ МАРКАТА
ТЕСТВАНО ОТ BGAUDIO
Последно промяна от kiki2002 на Пет Яну 07, 2005 2:15 pm, променено общо 1 път.

D.Kolev

#11 Мнение от D.Kolev »

åõ , ìíîãî ñå óñëîæíè âúïðîñà . çàïðèëè÷à íà ïîëèòè÷åñêà äèñêóñèÿ :roll: .
èäåÿòà ìè å äà èçìèñëèì ëîãî çàåäíî , à äà ãî ñëàãà êîéòî èñêà , íåùî ñåìïëî íåíàòðàïâàùî ñå íèùî ïîâå÷å .

Аватар
100
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

100

#12 Мнение от 100 »

Кики е прав, за да се сложи логото на bgaudio, трябва съответното изделие да е пробвано и одобрено от участниците-може да не е чуто или повторено от болшинството, защото това е трудно осъществимо, но трябва да е предложено, проверено от утвърдени членове на bgaudio, обсъдено и одобрено. А за лого-ние сме регистрирали сайт bgaudio е евентуално лого може да е от него. Асоциацията на аудиофилите е за сега само имагинерно понятие. Нека помислим на тази тема. Това лого може да се използва не само за изделия, а и за интелектуален продукт-статии, проекти, книги и, дай боже, доклади пред реномирани организации. Всичко това си зависи от нас.

bezobraznia

ех...

#14 Мнение от bezobraznia »

Първо oceanman, благодаря за поста по-горе....
С риск да бъда "оплют" от доста хора ще споделя и моето мнение по този въпрос точно, конкретно и ясно.
...
Относно лого върху продуктите които произвеждаме...
...
Горното изречение говори само по себе си... :?
...
Лично аз съм ПРОТИВ поставянето на логото BGAUDIO или нещо подобно на (сега не пиша продукт) усилвателя, колоните или каквото и да е било направено (а не произведено :wink: ) от мен. Естествено, че в направата са обединени не само моито усилия ами и на приятелите от този форум. Както се казва "сам човек - само за тоалетната" На мен ми е достатъчно едно благодаря за нещо казано или направено от мен, което е помогнало на някой...
Ами то по пътя на тази логика защо не кръстихме форума www.bgaudio.com вместо .org - цитирам "защото така хората ще си мислят, че това е комерсиален сайт" ... АВЕ ХОРА... ами нали с това лого точно това ще постигнем ама с много по-голямо излагане ще го направим ... както се казва "по Български" ц..ц...ц...
Оставете тези глупости с тези щампи и лога и т.н. ...
Правете си DIY нещицата , дайте да си помагаме и да обсъждаме успехите и провалите. Нали точно за това е този форум - ХОБИ ориентиран. Ако някой от хората който ми е помогнал, и държи бих сложил неговото лично лого на направеното от мен, но без няк'ви унифицирани лога...
Естествено изключение ще направя в случая със усилвателя ми ... Нищо, че имам малки нововъведения в DoZ-a, но нека да се знае че това е (за който разбира и е чувал) Class A усилвател и не е измислен от мен, и аз със гордост признавам (не е кой знае какво за повечето от вас но) че съм успял да копирам схемата и тя е тръгнала така както по принцип трябва да върви...
Ако нямате тема за размисли насочете се към по-стойностната, която си заслужава да се обсъжда - тази относно музиката за която сме всички тук... а не няк'ви лога...
Айде със здраве...!
Ники

Аватар
Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#15 Мнение от Daniel Petrov »

Na moite obiknoweno pishe "widowmaker" :-)
I NISHTO drugo!
Obiknoweno prawq moi shemi ili moi dorabotki na neshto,koeto ne sym izmislql az.
Drugo ne mislq(iskam) da slagam.
5853 Labs
SE valve amps.

Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “ОРГАНИЗАЦИОННИ Q&A”