Полиестерна вата. Ползва се предимно за пълнене на якета. Аз също очаквам 1 руло скороbalki написа:Аз в момента се опитвам сам да си ги направя със зигито, обаче незнам каква трябва да бъде ватата. Бихте ли помогнали!?

Лято помагах на st_hristov да направим едни ТЛ с W170S и има тема точно за този проект във форума. Ето точния линк http://bgaudio.org/modules.php?name=For ... pic&t=4709afterburner написа:Daniel Petrov: От скоро се занимавам/интересувам с/от DIY озвучаване. Реших да правя TL озвучителни тела, като тези, за които става въпрос в темата. Искам само да попитам възможно ли е да получа размери за направата на същите тела, но ползващи W170S?
Благодаря предварително
Аз стигна ли до шпайковете... ще е малко късно за оребряване.Sylis написа:Дигни ги и на шпайкове па тогава му мисли...![]()
5-те стотинки (впрочем 5 лв от старите пари) няма да казвам на какво заприличаха под събуфера...D.Kolev написа:конус и с острото надолу.
за да не ти дупчи паркета или настилката , слагаш по 5 стинки![]()
друг вид не ти трябва.
Какви са допустимите отклонения при сглобяването?Sylis написа:5-те стотинки (впрочем 5 лв от старите пари) няма да казвам на какво заприличаха под събуфера...D.Kolev написа:конус и с острото надолу.
за да не ти дупчи паркета или настилката , слагаш по 5 стинки![]()
друг вид не ти трябва.Подложил съм 10 лв от старите големите "търкала" по две че се гънат иначе...ужассс.Незнам от каква сплав са точно но не са много твърди.
Ами няма как иначе,по 30 кг се падат на шпайк а площта на която той стъпва е около 10-12 мм^2 Големия цирк беше когато го изправих на шпайкове за пръв път и трябваше да го придвижа в ъгъла на стаята,без това да се отрази видимо на естественния паркет...Mission inposible
1. Мерил съм тези 105мм поне 30 пъти и все излизаха различни резултати. Накрая след много мерене и суетене я резнах и залепих. Излезе няколко мм по-къса, но се надявам да компенсирам някак. Иначе при мен е 740мм а трябва да е 744 по мои сметки.Ivan Minkov написа:Тъй като и аз ще правя въпросните ТЛ-ки и искам да задам няколко въпроса.
1- нещо аз невиждам или го няма размера на преградата вътре?
2-относно филтъра- Кой мойе да изработи такъв или дали се продава в SteadyGroup? В момента не съм в Сф и затова питам.
Въпросните ТЛ-и съм ги слушал и свирят перфектно!
Благодаря предварително!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост