Поздрави
Съжелявам че не съм прочел мнението ти но откъде мога да си намеря такава вата ?Stoqn Kostadinov написа:Третирай първо ранните отражения на стените и тавана.Можеш да си направиш бас трапове за нискочестотния диапазон.Използвай камена или минерална вата с плътност 50-60кг.^м3.Успех в начинанието.
Ако има възможност за още по-голямо намаляване - реализирай го и сподели впечатления. Дори и временно, с миниатюрни торбички сух пясък или мраморен прах.e_manuele написа:... и реших да намаля обема на камерата на 2,6 литра ( преди това камерата не е била 5,5 литра както си мислих а около 9 и аз се чудех защо на някой песни има безбожно голям ход на мембраната ... ) сега тя едва се поклаща . ...
Търси в магазините за строителни материали Rockwool.e_manuele написа:Съжелявам че не съм прочел мнението ти но откъде мога да си намеря такава вата ?Stoqn Kostadinov написа:Третирай първо ранните отражения на стените и тавана.Можеш да си направиш бас трапове за нискочестотния диапазон.Използвай камена или минерална вата с плътност 50-60кг.^м3.Успех в начинанието.
Поздрави .
Извинявай и твоят пост не съм го прочел днес ако ми остане време ще пробвам да намаля обема ...Teodor Gugulanoff написа:Ако има възможност за още по-голямо намаляване - реализирай го и сподели впечатления. Дори и временно, с миниатюрни торбички сух пясък или мраморен прах.e_manuele написа:... и реших да намаля обема на камерата на 2,6 литра ( преди това камерата не е била 5,5 литра както си мислих а около 9 и аз се чудех защо на някой песни има безбожно голям ход на мембраната ... ) сега тя едва се поклаща . ...
Каква по-точно?e_manuele написа:Появи се проблем . Мембраната започна да се движи много при честотите около 40 херца ,а намалих обема на камерата нещо не се свързва . Моля за помощ .
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта