Въпрос от новобранец...
-
Necris
Въпрос от новобранец...
Прочетох темата "как да разберем добри ли са колоните", но пак има някои неща дет не са ми ясни.
Харесал съм си една саунд система, обаче ми се струва прекалено евтина:
http://www.orderbg.com/index.php?main_p ... ts_id=1302
тва е описанието, но ми се струва, че за тая мощност 190 лв са малко ...
да не говорим че тази система :
http://www.orderbg.com/index.php?main_p ... ts_id=1299
е на половината мощност пък е на тройна цена.
Проблемът е че фирмата предлага само доставки по домовете, т.е. нямат шоу руум, където да тествам колоните.
Та въпроса ми е възможно ли е обявената мощност да е реална и колоните да са качествени на тази цена или 100% има нещо гнило. И ако някой случайно има впечатления от конкретния модел или марката EasyTouch да сподели.
Харесал съм си една саунд система, обаче ми се струва прекалено евтина:
http://www.orderbg.com/index.php?main_p ... ts_id=1302
тва е описанието, но ми се струва, че за тая мощност 190 лв са малко ...
да не говорим че тази система :
http://www.orderbg.com/index.php?main_p ... ts_id=1299
е на половината мощност пък е на тройна цена.
Проблемът е че фирмата предлага само доставки по домовете, т.е. нямат шоу руум, където да тествам колоните.
Та въпроса ми е възможно ли е обявената мощност да е реална и колоните да са качествени на тази цена или 100% има нещо гнило. И ако някой случайно има впечатления от конкретния модел или марката EasyTouch да сподели.
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Sleepy
:)
При първата система делиш дадената мощност на 3 (приблизително) и получаваш реалната музикална такава!
...втората системка по-ми допада - и като дизайн, и мощността е по-реална (този път делиш само на 2
)! За качеството нищо не мога да кажа, защото не съм я чул...но за домашно кино става! 
- Demiurg
- трупа сериозен опит

- Обратна връзка:
Човече, всичките тия недоразумения имат една цел - да бумтят, та да си мисли простия юзер, че има бас ! Подариха ми едни Creative Inspire 5.1 - нищо не става от тях, както и от всички боклуци от сорта, които се мотаят около компютри и офиси. НЕ свирят !!!
За да не те отчайвам съвсем - за филми и игри може и да стават - бумтят много, ама това не е звук, това е замазан тътен.
И друго - наистина ли вярваш, че тия малки колонки, с тия смешно малки говорителчета, вадят 45W ? И 45W отляво и 45W отдясно не са 90 W !!!!!!
За да не те отчайвам съвсем - за филми и игри може и да стават - бумтят много, ама това не е звук, това е замазан тътен.
И друго - наистина ли вярваш, че тия малки колонки, с тия смешно малки говорителчета, вадят 45W ? И 45W отляво и 45W отдясно не са 90 W !!!!!!
-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- K.Konstantinov
- има опит

- Обратна връзка:
-
Necris
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Necris
-
D.Kolev
åñòåñòâåíî ÷å íÿìàò. êàêâî èìà äà èì ñëóøàø ïðè ïîëóæåíèå ÷å ñòðóâàò 190ëâ. èìàø 6 òåëà , ÿ ñìåòíè êàêâè ïàðè èçëèçàò íà âñÿêî.
ñàìî 1 ñâåñòåí Í× ãîâîðèòåë ñòðóâà êîëêîòî âñè÷êî òîâà.
ñàì ñè ïðàâè ñìåòêàòà , â òîÿ êëàñ èçáîðà ñå ñâåæäà äî ñóìàòà è äà íå çàåìàò ìÿñòî â ñòàÿòà , çâóêà å ÿñåí. ìï3 ïëåàðèòå ñà ïîâå÷å ïàðè.
äðóãèòå çà 680 ñà ñúùèòå ïúðäÿëêè , òðè ïúòè ñà ïî ñêúïè çàðàäè îòâðàäèòåëíèÿ /íÿìà ïî-ñèëíà äóìà/ äèçàéí.
àêî èìàõà øîóðóì /ïðåäïîëàãà ÷å ïðåòåíäèðàò çà íÿêàêâî êà÷åñòâî íà çâóêà/ íèêîé íîðìàëåí ÷îâåê íå áè èçäúðæàë è 5 ìèí. âúòðå
ñàìî 1 ñâåñòåí Í× ãîâîðèòåë ñòðóâà êîëêîòî âñè÷êî òîâà.
ñàì ñè ïðàâè ñìåòêàòà , â òîÿ êëàñ èçáîðà ñå ñâåæäà äî ñóìàòà è äà íå çàåìàò ìÿñòî â ñòàÿòà , çâóêà å ÿñåí. ìï3 ïëåàðèòå ñà ïîâå÷å ïàðè.
äðóãèòå çà 680 ñà ñúùèòå ïúðäÿëêè , òðè ïúòè ñà ïî ñêúïè çàðàäè îòâðàäèòåëíèÿ /íÿìà ïî-ñèëíà äóìà/ äèçàéí.
àêî èìàõà øîóðóì /ïðåäïîëàãà ÷å ïðåòåíäèðàò çà íÿêàêâî êà÷åñòâî íà çâóêà/ íèêîé íîðìàëåí ÷îâåê íå áè èçäúðæàë è 5 ìèí. âúòðå
- Anakin
- има известен опит

- Обратна връзка:
Модераторите стига спахти бйе местете в бисери,видяхте ли какво пише на първата,6000+ пикова,нямам сили да отворя втората стистема тя щом е толкова пари сигурно е 18000Вт. пикова.Как събраха толкова намотка в тая кутия ей тва не ми е ясно, то освен нагреватели за бойлери да има друго не виждам,хаха хаха.