Ако е и freeware ще е супер
Danke!

Напротвив, аз ползвам EAGLE и в него има почти всички популярни лампи. Ако все пак нямаш библиотека с лампи можеш да си дръпнеш от сайта на производителя.guitman написа:Eagle е малък и лек http://www.cadsoft.de/. Няма готови библиотеки с лампи (както и Protel), но аз мога да ти пратя, а и в нета можеш да намериш.

Средата на протел99 е много бъгава...MiTk0__ написа:Чул съм добри отзиви за Protel99 обаче не съм сигурен относно библиотеката с лампите,ако искаш провери сам![]()
Ако потърсиш из нета мисля че ще я намериш

Знам ли... Аз тази програма отдавна съм я забравил как изглежда.Daniel Petrov написа:Ти как мислиш?
Естествено, че работя!
Имам и протел и оркад, но предпочитам тангото, все пак проектирам некви ТЪПИ платки, нали?
Не ползвам симулатори, авторутери и т.н., ЗНАМ какво правя и обикновено немам проблеми със схемите, които проектирам - тръгват да работят от първия път...

Почти.Daniel Petrov написа:Извинявай, ама ти дънни платки за РС-та ли правиш?Tisho написа:Но пък немога да си представя как ще опроводя една 2 или 4 слойна без някой благинки които ги дават новите програми.

Ами то е до навик. Свикнал си да работиш по един принцип, и си работиш по него.Daniel Petrov написа:Знам колко са, ама аз правя само аудио, за какво ми е някакъв безумен софт?
Междувпрочем Тангото добре се справя с многослойни платки, аз обаче много рядко правя двуслойки, така, че...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта