Искам някъде да чуя нещо качествено
-
MraSn
Искам някъде да чуя нещо качествено
Искам да сравниме малко часовника да донесе някой нещо в нас да направя разлика , а не да ходя да чуя други колони да преценя дали да си купя отделен усилвател за стерео
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Re: Искам някъде да чуя нещо качествено
А не си ли малко нахален ?MraSniK написа:Искам да сравниме малко часовника да донесе някой нещо в нас да направя разлика , а не да ходя да чуя други колони да преценя дали да си купя отделен усилвател за стерео
-
MraSn
Мисля че колонките са добри за парите си. И да очаквам да чуя разлика но не съм сигурен в чия полза. Просто сравнение интегралка на маркова фирма срещу правен транзисторен .
Аз също съм правил Куада 405 , много е добър , но.... процесорите, и дистанционноте ме спечелиха.
Но аз не споря просто искам да чуя разлики в различни ситуации
Аз също съм правил Куада 405 , много е добър , но.... процесорите, и дистанционноте ме спечелиха.
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
много трудно ще чуеш разлики на Таноя ,не че е невъзможно ,и за това си мисля че трябва ти да отидеш някъде където ще има по-качествени колони на който ще чуеш по-осезаемо разликатаMraSniK написа:Мисля че колонките са добри за парите си. И да очаквам да чуя разлика но не съм сигурен в чия полза. Просто сравнение интегралка на маркова фирма срещу правен транзисторен .
-
MraSn
Но мъни , но проблем , тва имам мися че е добро , ти чувал ли си танойките? или си говорите наизуст??Alnico написа:трудно ще чуеш разлики на ТанояMraSniK написа:Мисля че колонките са добри за парите си. И да очаквам да чуя разлика но не съм сигурен в чия полза. Просто сравнение интегралка на маркова фирма срещу правен транзисторен .
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
не сън ги чувал много са скъпи и ме е страх в магазина да ги помоля да ми ги пуснатMraSniK написа:Но мъни , но проблем , тва имам мися че е добро , ти чувал ли си танойките? или си говорите наизуст??Alnico написа:трудно ще чуеш разлики на ТанояMraSniK написа:Мисля че колонките са добри за парите си. И да очаквам да чуя разлика но не съм сигурен в чия полза. Просто сравнение интегралка на маркова фирма срещу правен транзисторен .
Последно промяна от Ivan Rachev на Вто Окт 04, 2005 11:08 am, променено общо 2 пъти.
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Re: Искам някъде да чуя нещо качествено
Един добър лампов или клас А транзисторен усилвател едва ли ще тежи по-малко от чифт танойчета като твоите.MraSniK написа:Искам да сравниме малко часовника да донесе някой нещо в нас да направя разлика , а не да ходя да чуя други колони да преценя дали да си купя отделен усилвател за стерео
Така, че ако трябва някой нещо да носи....
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Lyubo Yanev
- трупа сериозен опит

- Обратна връзка:
-
Miroslav Danov
- трупа сериозен опит

- Обратна връзка:
-
gps
-
MraSn
Да но с логото въви и 5 годинни гаранция !gps написа:Писнало ми е да ремонтирам евтини унгарски танойчета-технологията на изработване на говорителите е отпреди 20-тина години и повече!Просто си купувате логото на таной и нищо друго!
стига сте ги плюли , аз не казвам че е наи доброто , но ТОВА ИМАМ и искам да сраяниме някакви стъпалца в нас на моите колони в моята стая , да знам дали има смисъл да си взема и отделен усилвател за музика колоните НЕ мисля да сменям поради финансови причини , колкото и да НЕ ви допадат , ако някои иска да чуе танойя с неговото стъпало ОК но не ми се четат глупости от сорта на твойто е боклук . ОК боклук е , подарете ми по-добро , аз излишни пари в момента нямам