Според това може ли да бъде референтна система ?stan73 написа:............
ЦД плеъра е меко казано посредствен
Не винаги цената оределя свирката (това се отнася за купешките истории).

какви мои тестове - ще ти дам мой TY диск записан на Yamaha 3200E като Audio Master пък ходи го сравнявай с каквото искашstan73 написа:След малко ще кача и няколко теста и съм много любопитен да видя и твои ?
Горя от желание да тествам твоят TY диск записан на Yamaha 3200E ?velinski написа:какви мои тестове - ще ти дам мой TY диск записан на Yamaha 3200E като Audio Master пък ходи го сравнявай с каквото искашstan73 написа:След малко ще кача и няколко теста и съм много любопитен да видя и твои ?
по прецизно е записан от оригиналната матрица
NeroSpeed показва перфектна графика
на слух е перфектен също
имам и DVD писачка LG 4163B, която не може да стъпи и на малкия пръст на ямахата

Споко такива тестове се правят точно на тази скорост с тези устройства и не всички устр. естественно могат да ги правят.entusiast написа:stan73, нещо не мога да разбера - всичките тестове (или поне тези дето разгледах) са правени на "Read on 24X", а защо? Нима СД плейърите на които се слуша после музиката работят на 24х скорост?
аз сега си пробвах моята СД-записвачка Филипс с дисковете които си пържа в момента, по принцип си записвам на 8х скорост, черни Самсунг, ами нито една грешка нямамнито С1, нито С2
не знам за какво говорите изобщо![]()
чега ги и на на 8х скорост, и на 24х - едно и също получавам като грешки (по скоро липсата им), само графиките са различни...

Точно това се опитвам да ти обясня - Audio Master Quality Recording на Yamaha прави по-дълги и с по-добре оформени "ямки" (перфектни ръбове, перфектен микроразмер и идентична дълбочина) в пътечката на диска. Бонусът е перфектен запис с въздух и атмосфера понякога по-добри от матричен диск (особено от руски или друго менте, на което ръбовете на "ямките" са нееднородни и криви, гледани с микроскоп). Записът записан с Yamaha F1 и 3200E звучи 100% идентично с оригинала, а ако записваш композирани тракове теоретично докарваш по-качествен "запис" от матричен диск.stan73 написа:Към "alnico" : Да слушам я повече отколкото тествам, но не ми казвай, че ако си презапишеш нещо (естествено с цел да си имаш резервно копие...) и записът на апаратура от класата на твоята звучи по същият начин. Та именно стази цел проведох доста тестове, за да разбера как стават най-близо до истината (за справка няколко мои поста по-нагоре).

stan73 написа:..но не ми казвай, че ако си презапишеш нещо (естествено с цел да си имаш резервно копие...) и записът на апаратура от класата на твоята звучи по същият начин. Та именно стази цел проведох доста тестове, за да разбера как стават най-близо до истината).

stan73 написа:На ЛГ-тата теста им е само колкото да се каже, че го има.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта